Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Λουκάς Γιώρκας και Stereo Mike στη Eurovision

O Λούκας Γιώρκας και ο ράπερ Stereo Mike με το τραγούδι "Watch me dance" θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, στη Γερμανία. Φτωχός ο ελληνικός τελικός, με την διοργάνωση να προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις.

Ο νεαρός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μαζί με τον ράπερ Stereo Mike, με το τραγούδι "watch me dance" θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό μουσικό διαγωνισμό της Εurovision, που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Το τελικό αποτέλεσμα του ελληνικού τελικού ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Τετάρτης, σε μια διοργάνωση που ήταν από τις πιο χειρότερες που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στην τηλεόραση και όχι μόνο όσον αφορά τη Eurovision.
Η παρουσιάστρια Λένα Αρώνη δεν κατάφερε να δώσει ρυθμό στην εκπομπή σε κανένα σημείο της βραδιάς, ενώ η παραγωγή μπέρδεψε μάλλον το λιτό με το φθηνό.
Μπορεί να αποφύγαμε τις σπατάλες του παρελθόντος αλλά η όλη παραγωγή φώναζε μνημόνιο και χρεωκοπία, κάτι που με λίγη φαντασία θα μπορούσε να αποφευχθεί.
Κυριάρχησε το μαύρο χρώμα παντού, τα χειροκροτήματα έμοιαζαν κονσέρβα και οι ενδυματολογικές επιλογές δεν κολάκευαν την παρουσιάστρια, η οποία πιθανότατα είχε τσακωθεί και με τη μακιγιέρ της.
Οι υποψήφιοι ερμήνευσαν τα κομμάτια τους σε ένα πολύ φτωχό σκηνικό, ενώ οι "εκπλήξεις" θύμιζαν εκπομπή βγαλμένη από τη δεκαετία του 80'
Ακόμα και στο τέλος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τίποτα δεν άλλαξε και το κλίμα παρέμεινε υποτονικό. Το μόνο που θα μπορούσε να πει κάποιος για τον ελληνικό τελικό της eurovision είναι καλή επιτυχία στους νικητές και ευτυχώς τελείωσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...