Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Η νέα "hot" σύντροφος του Ά. Κόουλ!

 

Ο 30χρονος άσος της Τσέλσι έχει αφήσει οριστικά πίσω του το διαζύγιο με τη Σέριλ Κόουλ, με το νέο αμόρε του να αποκαλύπτεται πως είναι η Βρετανίδα ηθοποιός Άνι Κούπερ (photos)!

Το ζευγάρι προσπάθησε  για αρκετούς μήνες να κρατήσει μυστική την ερωτική σχέση του, όμως όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sun", η 27χρονη ηθοποιός (ταυτόχρονα τραγουδίστρια και χορεύτρια) με τις σουηδικές ρίζες δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη σε ένα πάρτι που βρέθηκε ο Κόουλ μετά την πρόσφατη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο Άσλι απολάμβανε το γεγονός ότι ήταν ελεύθερος και αδέσμευτος όμως μαγεύτηκε από τον Άννι από τη στιγμή που ένας κοινός φίλος τους σύστησε τον έναν στον άλλο.

Δεν ήθελε με τίποτα να μαθευτεί η είδηση της σχέσης τους, Ήθελε πρώτα να είναι σίγουρος ότι η Άννι μπορεί να αντέξει την πίεση από τα μίντια", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ανώνυμη πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι.

Να σημειωθεί ότι η Κούπερ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και διαφημιστικά, ενώ η τελευταία μεγάλη της επιτυχία ήρθε μέσω της συμμετοχής της στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 2010 "Kick-Ass".

Εικόνες από τηλεοπτικές εμφανίσεις της Άνι Κούπερ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...