Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Πρόταση της Μπαρτσελόνα για Μπέιλ

Πρόταση ύψους 40εκατ. λιρών στην Τότεναμ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, ετοιμάζει το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα όπως αναφέρει την Κυριακή ο βρετανικός Τύπος.

Οι ιθύνοντες των "μπλαουγκράνα" παρακολουθούν από το ξεκίνημα της σεζόν τον Ουαλό άσο που πραγματοποίησε και εξαιρετικές εμφανίσεις με τους λονδρέζους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλλωστε μεταξύ άλλων ξεχώρισε και το χατ-τρικ που πέτυχε στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Ίντερ στο Μιλάνο.


Με όλα αυτά η ομάδα της Βαρκελώνης φέρεται να ετοιμάζει πρόταση ύψους 40 εκατ. λιρών στην Τότεναμ για την απόκτηση του Μπέιλ ενώ ως έμψυχο αντάλλαγμα δεν αποκλείεται  να είναι και ο Μπόγιαν Κρκιτς.

Από την πλευρά της η Τότεναμ ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να διατηρήσει στο δυναμικό της τον 21χρονο παίκτη από τη στιγμή που θα καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...