Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σήμερα το ραντεβού για Μιραλάς

Εντός της ημέρας (1/3) αναμένεται το ραντεβού ανάμεσα στον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, με την διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε να ολοκληρωθεί το θέμα του νέου συμβολαίου του. Η ΠΑΕ έχει, ήδη, ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Βέλγου από την Σεντ Ετιέν.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εδώ και περίπου έναν μήνα, έχει, ήδη, ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Κέβιν Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν, παραχωρώντας το ποσό των 2.200.000 ευρώ στην γαλλική ομάδα ώστε να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Αυτό που απομένει είναι και η συμφωνία της  ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον μάνατζερ του Βέλγου στράικερ, Κριστόφ Ενροτό, ώστε να ολοκληρωθεί επίσημα η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στους ερυθρόλευκους. Εντός της ημέρας (1/3), αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στην πειραϊκή διοίκηση και στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές, ουσιαστικά, να έχουν συμφωνήσει προφορικά και αυτό που απομένει, πλέον, είναι να πέσουν οι σχετικές υπογραφές ώστε να βγει και επίσημη ανακοίνωση για το αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Εφόσον όλα κυλήσουν καλώς, ο 23χρονος (5/9/1987) επιθετικός θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2014 και οι ετήσιες οικονομικές του αποδοχές θα φτάσουν το 1.100.000 ευρώ. Επίσης, θα μπει και μία σχετική ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο του παίκτη, για όποια ομάδα ενδιαφερθεί στο μέλλον για εκείνον, η οποία θα παραμείνει στα 4.200.000 ευρώ, παράγραφος για την οποία δεν είναι αρνητικός ο Ολυμπιακός. Πάντως, η πειραϊκή ΠΑΕ, θα προσπαθήσει να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το "buyout" του Κέβιν Μιραλάς, αυξάνοντας παράλληλα το ετήσιο κασέ του Βέλγου επιθετικού κοντά στο 1.300.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...