Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Σακίρα και ο Σακίρο

 
Ένας μικροκαμωμένος Χιλιανός έχει κάνει πάταγο μετά την εμφάνισή του σε τηλεοπτικό σόου όπου μιμήθηκε άψογα τη φωνή της Σακίρα. Η φήμη του έχει εκτοξευτεί ενώ μετά από επιθυμία της Σακίρα συναντήθηκα. Ακούστε τον και δείτε πόσο πολύ μοιάζουν οι φωνές τους (Vid)

O 31χρονος Χιλιανός Ροδόλφο Μπούργκος έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο μετά την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό σόου για μιμήσεις της Χιλής "Yo soy" όπου μιμήθηκε άψογα τη φωνή της Σακίρα αφήνοντας άφωνους τους κριτές.
"Δε ξέρω πια ποιος είμαι", είπε ένα από τους κριτές φανερά έκπληκτος.
Ο μικροκαμωμένος "Σακίρο" όπως τον αποκαλούν τραγουδά όπως η Σακίρα αφού αν κλείσει κανείς τα μάτια του και απλά τον ακούσει σίγουρα δεν θα πιστέψει πως δεν τραγουδά η Σακίρα.
Μέσα σε λίγε μόνο μέρες η φήμη του εκτοξεύτηκε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και η Σακίρα είχε την περιέργεια να τον γνωρίσει. Η ίδια έγραψε στο Twitter "Θα ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσω όταν πάω στη Χιλή".
Μάλιστα η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε και η Σακίρα τον λάτρεψε ενώ έμεινε άφωνη από το γεγονός ότι παρακολουθεί την πορεία της από τα 18 του.
Ο Σακίρο έχει επιστρατεύσει και μάνατζερ, τον Έκτορ Αλφάρο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα χρεώνει μέχρι και 5.000 δολάρια για να παραχωρήσει συνέντευξη σε ξένα ΜΜΕ γιατί όπως είπε ο πελάτης του πρέπει να προσέξει τη δημόσια εικόνα του.
Που πάρκαρες το καλάμι Σακίρο; Άραξε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...