Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

"Θέλει Παναθηναϊκό ο Σισέ"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει αρχίσει να βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση παραμονής του στην Ελλάδα, όπως εκμυστηρεύτηκε ο Γάλλος σε νεαρές φοιτήτριες του Παντείου.

Τα "Πράσινα Νέα" είχαν φέρει στο φως της δημοσιότητας ένα μικρού μήκους φιλμ για τον Τζιμπρίλ Σισέ, που είχαν φτιάξει οι φοιτήτριες της σχολής Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστήμιου,  Βαλεντίνα Καλημεράτου και η Κατερίνα Μπασάρη.

Οι δυο κοπέλες μάλιστα, το είχαν παραδώσει οι ίδιες στο Γάλλο, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις τους στην "Πράσινη" τους είπε ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται θετικά το θέμα της παραμονής του.

Οι δύο κοπέλες είπαν μεταξύ άλλων στην εφημερίδα: "Μέσα στο DVD είχαμε βάλει ένα γράμμα που του ζητούσαμε να μείνει γιατί τον χρειαζόμαστε στην ομάδα. Εκείνος το διάβασε και λίγο αργότερα μας είπε - χωρίς να τον ρωτήσουμε – ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Τόνισε ότι αυτή είναι η επιθυμία του τη δεδομένη στιγμή. Όμως, όπως μας είπε, θα πρέπει να περιμένει πως θα εξελιχτούν τα πράγματα στα διοικητικά θέματα και μόλις ξέρει ακριβώς τι θα γίνει τότε θα… ζυγίσει τα δεδομένα και θα πράξει αναλόγως".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na meineis karagkiozi na se glentisoume kai alles fores arkei na mhn klais san parthena

Ανώνυμος είπε...

kai na kaneis kales pipes palio titika e titika

Ανώνυμος είπε...

kai na anoigeis ta kolomeria sou gia na se gazonei o motroglou me ta pistolia tou!!!

MPAM MPAM!!!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...