Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Αγωγή Πατέρα κατά του Μπέου

Αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε ο Νίκος Πατέρας ζητώντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση. Για συκοφαντική δυσφήμιση, αδικοπραξία και προσβολή προσωπικότητας κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Το "Κασέτα-gate" συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες με τις αγωγές, τις μηνύσεις και τις καταθέσεις να... δίνουν και να παίρνουν.

Τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε, αυτοί που έχουν ακούσει το όνομα τους να εμπλέκεται στην υπόθεση είτε περνούν στην αντεπίθεση, είτε προσπαθούν να αποκρούσουν τις εις βάρους τους κατηγορίες.

Σε ότι αφορά τον Νίκο Πατέρα, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του από το πρωί αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα γίνει ότι χρειαστεί για να αποκαλυφθούν η αλήθεια και να "ξεσκεπαστεί" η παράγκα.

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Ηρειώτης, ο δικηγόρος του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, λέγοντας: "Κατέθεσε αγωγή στον Αχιλλέα Μπέο για όσα συκοφαντικά είπε εις βάρος του Νίκου Πατέρα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο και ο πελάτης μου θα κάνει ό,τι μπορεί να αποκαλυφθούν οσοι κρύβονται πίσω της".

Ο Νίκος Πατέρας "απαντά" με αυτόν τον τρόπο στα όσα είπε εναντίον του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ζητά αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για προσβολή προσωπικότητας, για συκοφαντική δυσφήμιση και αδικοπραξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...