Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Σώστε το μοντέλο

 

Τους τηλεθεατές της Αυστραλίας αναστατώνει διαφημιστικό μεσιτικής εταιρείας. Δεμένο ημίγυμνο μοντέλο ζητά βοήθεια δίνοντας πληροφορίες για το σπίτι όπου βρίσκεται. Τη συνέχεια θα τη ζήλευε και χολιγουντιανή ταινία (Vid)


Μετά από τέτοιο σενάριο πως  να μην τους τηλεφωνήσεις για να σου βρουν σπίτι! Ο λόγος για ένα διαφημιστικό μεσιτικού γραφείου στην Αυστραλία που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης.
Εδώ δεν βλέπουμε απλά έναν μεσίτη να παρουσιάζει παραπλανητικές φωτογραφίες από ένα σπίτι, αλλά μια υπερπαραγωγή που θα ζήλευε ακόμα και το  Χόλυγουντ.
Ένα  δεμένο μοντέλο ντυμένο μόνο με τα  εσώρουχά του ζητά βοήθεια μέσω τηλεφώνου δίνοντας πληροφορίες για το σπίτι της.
Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας πλησιάζουν ενώ οι δυο δράστες, που "τυχαίνει" να είναι και αυτές γυναίκες, πιάνονται στα πράσα ενώ κάνουν παθιασμένο έρωτα!
Δείτε το βίντεο

<object width="480" height="270"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/video/xhonnq_house-advertised-with-lingerie-model-and-guns-odd-news-new_lifestyle"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.dailymotion.com/swf/video/xhonnq_house-advertised-with-lingerie-model-and-guns-odd-news-new_lifestyle" width="480" height="270" wmode="direct" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...