Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Όλοι ΣΕΦ την Πέμπτη με Ζαλγκίρις

 

 Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει γυρίσει, φέτος, την πλάτη στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Εκείνη, όμως, συνεχίζει να τους προσφέρει μεγάλες νίκες, χαρές και υπερηφάνεια. Ώρα, ώστε οι φίλαθλοι του συλλόγου να τους τα ανταποδώσουν γεμίζοντας το ΣΕΦ την Πέμπτη (3/3) κόντρα στην Ζαλγκίρις.

 Είναι γεγονός πως ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει γυρίσει (ειδικά φέτος) την πλάτη στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Δεν έχει να κάνει μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για αγωνιστικούς. Ένα μεγάλο μέρος των φιλάθλων "ξενέρωσε" την περσινή χρονιά με την "σφαγή" των Πειραιωτών στον τρίτο τελικό της Α1. Απογοητεύτηκε και με τον τρόπο του, με την απουσία του, εκφράζει την δυσαρέσκεια του προς το σύστημα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο πολλές φορές έχει στερήσει την δυνατότητα από τους ερυθρόλευκους να φτάσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνοι, έχει να κάνει και με το πολύ χαμηλό επίπεδο της Α1. Το προϊόν δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να απέχουν με διαφορά από τους υπόλοιπους. Αρκετοί φίλαθλοι των ερυθρολεύκων πολλές φορές έχουν σχολιάσει "τι να πάμε να δούμε; Τον Ολυμπιακό να παίζει με τον Ίκαρο, τον Κολοσσό και τον Πανελλήνιο;". Έχουν ή δεν έχουν δίκιο, η εικόνα του ΣΕΦ σε αγώνες της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τραγική, καθώς οι Πειραιώτες τις περισσότερες φορές παίζουν μπροστά σε 2.000 κόσμο.

Αποκαρδιωτικό το θέαμα στις κερκίδες

Και πες εντάξει στην Α1, το επίπεδο είναι χαμηλό. Στην Ευρωλίγκα όμως; Γιατί να υπάρχει αποχή; Εκεί το επίπεδο είναι υψηλό, υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει ενδιαφέρον. Και όμως, στο πρόσφατο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού στην διοργάνωση κόντρα στην Βαλένθια (77-62), στο γήπεδο είχαν έρθει το πολύ 3.500 φίλαθλοι. Το θέαμα στις εξέδρες ήταν αποκαρδιωτικό, λυπηρό, ντροπιαστικό. Να βλέπεις χιλιάδες κενά καθίσματα, διάσπαρτους φίλους της ομάδας σε κάθε θύρα, μία κερκίδα χωρίς ρυθμό, παλμό και με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, για τους λόγους τους, να απέχουν συστηματικά από φαληρικό στάδιο.

Το ΣΕΦ έχει χάσει την "ζωντάνια" του

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει χάσει την "ζωντάνια" του. Κάποτε αποτελούσε μία από τις πιο "καυτές" έδρες της Ευρώπης. Και όμως, πλέον, ακόμη και σε παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας, όταν πας στο ΣΕΦ, έχεις την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός δίνει φιλικά... προετοιμασίας όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. Εντάξει, σίγουρα, είναι στάδιο, δεν είναι γήπεδο και λόγω του στίβου υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ παρκέ και εξέδρας. Αλλά τι να κάνεις; Να επαναφέρεις τις κυλιόμενες εξέδρες; Όταν το έκαναν οι Αγγελόπουλοι ο κόσμος, τότε, δεν κρατήθηκε και μπούκαρε μέσα στο γήπεδο... Πως να εμπιστευθείς ξανά την έκρυθμη μάζα, η οποία στην πρώτη "στραβή" δεν το έχει σε τίποτα να ξαναμπεί και να κάνει επεισόδια.

Ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους του

Ας σταθούμε στο τώρα όμως. Δεν δικαιολογείται ο λαοφιλέστερος σύλλογος της χώρας, ο οποίος διαθέτει εκατομμύρια φιλάθλους, να μην μπορεί να γεμίσει το ΣΕΦ των 12.000 θέσεων, ειδικά στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Στο κάτω-κάτω, φέτος, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι μέσα στους σε όλους τους στόχους της και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Στο ελληνικό Πρωτάθλημα; Πρώτος και αήττητος ο Θρύλος, κουβαλώντας ένα "καρυδάτο διπλό" στο ΟΑΚΑ. Στην Ευρώπη; Ήδη πρώτος ο Ολυμπιακός στο TOP-16, έχοντας καπαρώσει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης και πηγαίνει φουλ για το Final-4 της Βαρκελώνης. Στο Κύπελλο; Είναι στον τελικό και πάει για την κατάκτηση του τροπαίου επί του Παναθηναϊκού.

Να γίνει αποθέωση στους "πορθητές" της Πόλης

Επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού είναι την Πέμπτη (3/3) το βράδυ (20:45) με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ. Ο φίλαθλος κόσμος των ερυθρολεύκων χρειάζεται να στηρίξει την ομάδα και να δώσει βροντερό "παρών" στο φαληρικό στάδιο. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έρχονται από μία παλικαρίσια -επιβλητική- εκτός έδρας νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη (65-80) και αν μη τι άλλο, το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι οπαδοί των Πειραιωτών, είναι να πάνε στο γήπεδο ώστε να αποθεώσουν τους "πορθητές" της Πόλης, μία ομάδα που έχει προσφέρει μεγάλες νίκες και χαρές μέσα στην χρονιά. Οι παίκτες έχουν ανάγκη να νιώσουν στο πλευρό τους τον "πύρινο" τους κόσμο. Άλλωστε το αξίζουν, διαφωνείτε;

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Ζαλγκίρις:

"Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα με την ZALGIRIS KAUNAS της Πέμπτης  03/03/2011 και ώρα 20:45 θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Τρίτη 01/03/2011  (από τις 10:00 μέχρι τις 18:00)
Τετάρτη 02/03/2011  (από τις 10:00 μέχρι τις 18:00)
Πέμπτη 03/03/2011  (από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα)

Η διάθεση των εισιτηρίων που θα δοθούν μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK θα αρχίσει την Παρασκευή 25/02/2011.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν δοθεί μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα.  Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

 
Τιμές: 10€ - 15€ - 20€ - 30€ - 40€"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...