Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μένει ο Σισέ αν...

Σισέ
Η "επίθεση" αγάπης των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τον Σισέ "μαλάκωσε" τον Γάλλο ο οποίος στο περιβάλλον του εκμυστηρεύτηκε κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μείνει και του χρόνου.

Από τα τέλη Γενάρη ο Σισέ είχε... ξενερώσει με όσα βίωνε στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι πολύ δύσκολα θα μείνει και του χρόνου. Ήρθαν και τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να δηλώσει και επίσημα την πρόθεση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την επομένη όμως του επεισοδιακού αγώνα, άρχισε μια άνευ προηγούμενου "επίθεση" αγάπης των φίλων του Τριφυλλιού προς τον Γάλλο στράικερ με σκοπό να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα. Μια επίθεση που έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, καθώς ο Τζιμπρίλ Σισέ φέρεται να έχει "μαλακώσει" και να βλέπει διαφορετικά το μέλλον του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, ο 30χρονος επιθετικός έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να φοράει και την επόμενη σεζόν την πράσινη φανέλα με το Νο9. Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τρία συγκεκριμένα ζητήματα:

1. Προστασία

Το κακό ξεκίνησε με τη διαιτησία το αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ όπου ο Σισέ έκανε την περίφημη δήλωση για την σεξουαλική πράξη που του έκανε ο διαιτητής. Το "γλυκό" έδεσε λίγες μέρες αργότερα με τις αποφάσεις του Καλόπουλου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και όσα ακολούθησαν μετά τη λήξη του.

Όπως είναι λογικό, ο Γάλλος θέλει εγγυήσεις ότι τα συγκεκριμένα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν. Ζητάει να παρθούν όλα τα μέτρα για να προστατευτεί η ομάδα, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να ζήσει παρόμοια περιστατικά και την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα.

2. Ενότητα

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, ο Σισέ είχε ήδη ξενερώσει εδώ και περίπου ένα μήνα, όταν έβλεπε στην ομάδα να κορυφώνεται ο "εμφύλιος". Πρόεδροι πηγαίνουν και έρχονται, μέτοχοι πηδάνε από το καράβι και μια διοικητική αστάθεια που δε συνάδει με ένα μεγάλο σύλλογο.

Ο Γάλλος λοιπόν θέλει και εδώ εγγυήσεις πως η νέα χρονιά θα βρει τον Παναθηναϊκό με μια ισχυρή διοίκηση. Άλλωστε και το πρώτο που ζητάει (προστασία) δεν μπορεί να γίνει αν στην ομάδα υπάρχουν... προεδρεύων αντιπροέδροι και δοικητικά συμβούλια με απόντες.

3. Ενίσχυση

Μπορεί οι φίλοι της ομάδας να "βράζουν" ακόμα για τη διαιτησία του ντέρμπι, αλλά δεν ξεχνάνε ότι τη φετινή σεζόν παρακολουθούσαν σε μεγάλο βαθμό έναν Σισέ να παλεύει μόνος του σε πολλά ματς. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μόνος του κράτησε στη μάχη του τίτλου μέχρι τον Φλεβάρη τον Παναθηναϊκό.

Αυτό το ξέρει και ο 30χρονος επιθετικός και φυσικά δεν έχει σκοπό και το 2012 να παίζει για... 11. Φυσικά και γνωρίζει τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, ωστόσο επιθυμεί να γίνουν κάποιες κινήσεις ώστε να παραμείνει το ρόστερ σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού.

Ελπίζει ξανά ο κόσμος...

Αυτές λοιπόν είναι πάνω κάτω οι προϋποθέσεις για να συνεχίσει να σκοράρει με την πράσινη φανέλα ο Τζιμπρίλ Σισέ όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του. Τώρα αν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν είναι μια άλλη ιστορία.

Ωστόσο μόνο και μόνο που ο Γάλλος συζητάει ξανά το ενδεχόμενο να παραμείνει, δίνει ελπίδες στον κόσμο του Τριφυλλιού ότι θα τον βλέπει και του χρόνου με το περιβραχόνιο του Παναθηναϊκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...