Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στις 15 Μαρτίου για Μιραλάς

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδουν τη φημολογία για συμφωνία με τον Κέβιν Μιραλάς στους όρους του συμβολαίου του και υπογραμμίζει πως η συνάντηση με τον μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτό, θα γίνει στις 15 Μαρτίου.

Επίσημα ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει συναντηθεί με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, ενώ παράλληλα τονίζει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί στις 15 του μήνα.

Η οψιόν αγοράς του Βέλγου από τη Σεντ Ετιέν έχει ενεργοποιηθεί από τους "ερυθρόλευκους", όμως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να αναπροσαρμόσουν τη μεταξύ τους συνεργασία και συγκεκριμένα τους οικονομικούς όρους.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Μιραλάς είναι υψηλές, αλλά υπολογίζεται πως με ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 εκ. ετησίως θα επέλθει συμφωνία και ο 24χρονος επιθετικός θα δέσει στο λιμάνι για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...