Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Nivo-Καρπαθάκη: Παντρεύονται τον Μάιο

Nivo-Καρπαθάκη: Παντρεύονται τον ΜάιοΘα το πάρει το κορίτσι ο Nivo με παπά και με κουμπάρο. Ο δημοφιλής ράπερ πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως θα παντρευτεί την αγαπημένη του Όλγα Καρπαθάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την περίοδο ψάχνουν την ακριβή ημερομηνία αλλά και την εκκλησία, αφού σκέφτονται να κάνουν το μυστήριο στα βόρεια προάστια.


Το ζευγάρι πάντως εδώ και αρκετούς μήνες μένει μαζί σε πολυτελή μεζονέτα στην Αγία Παρασκευή. Ο γάμος αναμένεται να γίνει τον Μάιο και κουμπάροι θα είναι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα.
Το (πρώην) μοντέλο που έχει σπουδάσει νηπιαγωγός έκλεψε την καρδιά του Νίκου Βουρλιώτη από την πρώτη στιγμή. Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε για μια Ολγα που έχει κατακτήσει τον NiVο, αλλά δεδομένου ότι έχουν κυκλοφορήσει μετρημένες στα δάχτυλα κοινές λήψεις τους και δη παπαρατσικές, ουδείς γνώριζε παρά ελάχιστα πράγματα για εκείνη. Και αυτοί που ήξεραν περισσότερα απλώς δεν μιλούσαν. Η Ολγα είναι είκοσι τριών χρόνων. Μάλιστα, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, είναι πολύ καλή νοικοκυρά, αφού μαγειρεύει καθημερινά για τον αγαπημένο της και τον φροντίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...