Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τζ. Αλεξανδράτου: Δείτε τους δύο παρτενέρ στο νέο της «ροζ» DVD

Στο δεύτερο «ροζ» DVD της, η Τζούλια δεν έχει έναν παρτενέρ όπως στο πρώτο, τον Ίαν Σκοτ, αλλά δύο και αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε τα ονόματά τους και λεπτομέρειες για τη ζωή τους καθώς αναγράφονται όλα στο περιοδικό που συνοδεύει το DVD. Πρόκειται, λοιπόν, για τον Joachim και τον Omar.

Joachim: «Ο Joachim έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 150 ταινίες και έχει δουλέψει με τον Omar (το δεύτερο παρτενέρ). Είναι Γάλλος, ζει στο Παρίσι αλλά έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Αμερική με Hustler, Private, Evil Angel, West Coast Productions, και πολλά άλλα. Είναι πολύ ευχάριστος στην κουβέντα αλλά και πολύ επαγγελματίας και άγριος στο σεξ όταν πρέπει».


Omar Williams: «Τεράστια διεθνή καριέρα, εργάστηκε ως πορνοστάρ με όλους τους κορυφαίους του κόσμου όπως Rocco Sifferdi, John Stagliano, Ben Dover, Vivid Video, Private Media, Magma, Wicked Pictures, Evil Angel, έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, έχει πρωταγωνιστήσει με τις μεγαλύτερες πορνοστάρ του κόσμου και έχει εδώ και μερικά χρόνια δικιά του εταιρία πορνό. Έγινε πασίγνωστος για το χιουμοριστικό τρόπο που προσέγγισε με τις ταινίες του ιδιαίτερα στις σειρές "Big Willy Adventures" και "Next Door Neighbor"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...