Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πάσχουν από σύνδρομο Down τα δίδυμα της Jolie και του Pitt;

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι Jolie- Pitt να ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα τετράχρονο κοριτσάκι από την Αιτή. Από την άλλη το φως της δημοσιότητας έχουν δει και κάποια δημοσιεύματα με μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση, που αναφέρει πως δίδυμα παιδιά που απέκτησε με φυσιολογικό τρόπο πριν από δύο χρόνια το ζεύγος, ο Knox Leon και η Vivienne Marcheline, πάσχουν από σύνδρομο Down.


 
Σύμφωνα με το περιοδικό «Star» του εξωτερικού, τα παιδιά των ηθοποιών ,όπως δήλωσε και η νταντά τους δεν εμφανίζονται στους φωτογράφους και τις κάμερες λόγω αυτού του προβλήματος. Μάλιστα το περιοδικό είχε την είδηση στην πρώτη του σελίδα.
Το θέμα επανέρχεται, αφού πέρσι το περιοδικό «National Enquirer», ανέφερε κι αυτό σε δημοσίευμά του ότι τα δίδυμα πάσχουν από το σύνδρομο Down.
Οι υπεύθυνοι του περιοδικού δήλωσαν χαρακτηριστικά, πως συνεργάστηκαν με κάποιους γιατρούς που τράβηξαν τα μωρά φωτογραφίες, τις οποίες και ανέλυσαν.
Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει.

Το είδαμε εδώ: www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...