Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα δούμε απόψε στο "Νησί"

Τι θα δούμε απόψε στο "Νησί"
Ο Κυρίτσης ανακαλύπτει πως το μωρό της Καλλιόπης είναι υγιές και αντί να το στείλει για υιοθεσία το κρατά για να κάνει επιστημονικές έρευνες. Ο Δημήτρης προσπαθεί να εξευμενίσει τον Λευτέρη που δεν θέλει να έχει καμιά επαφή με κανέναν. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα του και κλείνεται ακόμα πιο πολύ στον εαυτό του. Ο Κυρίτσης κάνει νέο κοκτέιλ φαρμάκων και έρχεται σε ρήξη με τον Παπαδημητρίου που τον απειλεί πως θα στείλει γράμμα στην κυβέρνηση για να τον σταματήσουν.

Στην Νεάπολη, ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης δίνει αρμοδιότητες στον Μανώλη και εκείνος γοητεύει και γοητεύεται όλο και πιο πολύ από την 'Αννα. Ο Αντώνης βλέπει τον Μανώλη να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Αντρέα όταν εκείνος λείπει και υποψιάζεται πως κάτι τρέχει μεταξύ Μανώλη και 'Αννας. Η 'Αννα προσκαλεί την Μαρία στο σπίτι. Ο Μανώλης εντυπωσιάζεται από την Μαρία και η 'Αννα το αντιλαμβάνεται και ζηλεύει αφόρητα.
Ο Μανώλης κανονίζει με τον Αντώνη γλέντι στην Πλάκα. Η Φωτεινή καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του Μανώλη για τη Μαρία, αλλά η Μαρία φαίνεται συγκρατημένη. Ο Μανόλης μιλά με ενθουσιασμό για τη Μαρία. Η Άννα προσπαθεί να κρύψει τη ζήλεια της για την αδελφή της. Ο Λευτέρης θεωρεί υπεύθυνη τη μητέρα του για το θάνατο του πατέρα του.
Ο Παπαδημητρίου επιτίθεται στον Κυρίτση για τις παρενέργειες της προμίνης και τον προειδοποιεί για ακόμα μια φορά να σταματήσει. Οι εθελοντές όλο και λιγοστεύουν. Έρχεται γράμμα από την κυβέρνηση για να φύγει ο Κυρίτσης και να σταματήσουν οι δοκιμές της προμίνης. Ο Κυρίτσης φεύγει από το νησί. Ο Σταύρος και η Καλλιόπη βρίσκονται σε αδιέξοδο και το σκάνε από το νησί με τη βοήθεια του Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...