Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σκλεναρίκοβα: "Θρύλος για πάντα"

Η εκρηκτική Αντριάνα Σκλεναρίκοβα παραμένει ερωτευμένη με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και εύχεται μια νέα συνεργασία του Θρύλου με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

 Η σύζυγος του παλιού άσου του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, βρέθηκε στη χώρα μας για λίγες μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σε  δηλώσεις της στον "Πρωταθλητή" υποστήριξε πως παραμένει οπαδός των Πειραιωτών!


"Go - go Οlympiakos! Ξέρω ότι ήδη είμαστε... πρωταθλητές γιατί η ομάδα είναι πολύ μπροστά στην βαθμολογία! Olympiakos for ever!", δήλωσε η Αντριάνα και συνέχισε: "Φυσικά και μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σημαντικό θέμα και για τους δύο, Ο Κριστιάν έχει πολλά συναισθήματα γι' αυτή την ομάδα".

Η Τσέχα καλλονή δεν έκρυψε τη αγάπη της για την χώρα μας ευχήθηκε να επιστρέψει ο σύζυγος της στον σύλλογο αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο: "Πάντα έλεγα στον Κριστιάν ότι έπρεπε να μείνουμε περισσότερο.

Από την εποχή που ο σύζυγος μου αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό είχα ερωτευτεί την χώρα σας και στεναχωρήθηκα πολύ όταν φύγαμε! Ο Κριστιάν είναι σημαντική προσωπικότητα.



Θα μπορούσε να εργαστεί ξανά στον Ολυμπιακό και είναι σίγουρο πως θα πετύχαινε γιατί γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο".


 
Τα χρόνια περνάνε μα δεν φαίνεται να αγγίζουν την πανέμορφη Αντριάνα η οποία τον Ιούλιο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μια ακόμη φωτογράφηση με την ίδια εταιρία.


 
Εν συνεχεία  θα παρατείνει την παραμονή της στην χώρα μας προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές με τον σύζυγο της στα ελληνικά νησιά. Μακάρι να την δούμε κι εμείς σε κάποια παραλία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...