Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι αμαρτίες του Τσάρλι

 

Ότι την άφησε έγκυο ο Τσάρλι Σιν ισχυρίζεται σε μήνυμά της η γνωστή πορνό σταρ Κέισι Τζόρτναν. Την ίδια ώρα ο ηθοποιός βρίσκεται σε κατ’ οίκον πρόγραμμα αποτοξίνωσης χωρίς να της έχει απαντήσει. Το tmz.com εξασφάλισε το μήνυμα που δέχτηκε ο άτακτος ηθοποιός.

O Τσάρλι Σίν όταν πίνει δεν θυμάται τι κάνει… Ακόμα και εάν άφησε έγκυο  μια πορνό σταρ. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ένα μήνυμα του προκάλεσε πανικό. Το  έλαβε από την 22χρονη Κέισι Τζόρτναν, που βρισκόταν μαζί με τον ηθοποιό τη νύχτα που συνελήφθη για καταχρήσεις.
Η Κέισι τον ενημέρωνε για την δύσκολη κατάστασή της τονίζοντας ότι θέλει ο ηθοποιός να μάθει τα νέα από την ίδια πριν η είδηση διαρρεύσει στις εφημερίδες και τα περιοδικά. Βέβαια άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο το παιδί να μην είναι δικό του και επεσήμανε ότι φεύγει για το Όρεγκον για να "διορθώσει την κατάσταση".

 Ο Τσάρλι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κατ’ οίκον πρόγραμμα αποτοξίνωσης και απέχει από τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ιστοσελίδα tmz.com εξασφάλισε το μήνυμα που δέχτηκε ο άτακτος ηθοποιός  στο κινητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...