Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ατομικό ο Σισέ, άδεια οι έτεροι Γάλλοι

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην προπόνηση της Τρίτης, η οποία έγινε χωρίς την παρουσία των διεθνών, αλλά και των έτερων Γάλλων Γκοβού και Μπουμσόνγκ, λόγω ειδικής άδειας.

Με αρκετές απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του επόμενου ντέρμπι της προσεχής Κυριακής με την ΑΕΚ, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είχε αρκετούς παίκτες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε ότι αφορά τους παρόντες, είδε τον Τζιμπρίλ Σισέ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να είναι παρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι αρκετές.

Απουσίες διεθνών... και Γάλλων

Γεμάτο ήταν το απουσιολόγιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με την "Ενωση" την προσεχή Κυριακή. Από τις εγκαταστάσεις της Παιναίας και την προπόνηση του "τριφυλλιού" απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική ανδρών Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Βύντρα, και Σπυρόπουλος.

Παράλληλα, απόντες ήταν ο Σεντρίκ Καντέ με την Εθνική ομάδα του Μάλι, οι Καπίνος και Μαυρίας με τις Εθνικές ομάδες παίδων και νέων αντίστοιχα, αλλά και οι δύο Γάλλοι Γκοβού και Μπουμσόνγκ που είχαν ζητήσει και πήραν με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ατομικό Σισέ, Γκαρθία, θεραπεία ο Καρνέζης

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης ατομικό ακολούθησε στην προπόνηση της Τρίτης ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός που δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα, γυμνάστηκε μόνος του, αλλά σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ατομικό ακολούθησε επίσης ο Λουίς Γκαρθία, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης έκανε θεραπεία.

Αγωνιστικά, σε ότι αφορά την πρώτη προπόνηση μετά το ματς με τον "Δικέφαλο του Βορρά", όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις ένας εναντίον ενός και δύο εναντίον δύο με πίεση, σουτ και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τροχαίο ο Σισέ!

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, κι ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ έφευγε από την Παιανία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου παραβίασε "STOP", με συνέπεια να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο του Γάλλου επιθετικού.

Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού δεν έπαθε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...