Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Για ακόμη ένα χρόνο στα «κόκκινα» ο Κυριάκος

Για ακόμη ένα χρόνο στα «κόκκινα» ο Κυριάκος
Με τη φανέλα της Λίβερπουλ για ακόμα ένα χρόνο θα αγωνίζεται ο Σωτήρης Κυριάκος, καθώς το συμβόλαιο του ανανεώθηκε αυτόματα λόγω της συμπλήρωσης 22 συμμετοχών με τη φανέλα της ομάδας του «Μέρσεϊσαιντ».   Αυτός ήταν ένας από τους όρους του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού, όπως αναφέρει η «SportDay».


Την Τετάρτη, στην αναμέτρηση με την Φούλαμ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ που μετακόμισε στο «λιμάνι» έναντι τριών εκατ. ευρώ, συμπλήρωσε τις 22 φετινές συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και πλέον ανήκει στη Λίβερπουλ μέχρι και το 2012. Έτσι, η Στόουκ και η Μπλάκμπερν που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Τρικαλινό στόπερ, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους.
Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται με τα «κόκκινα», ο Σωτήρης Κυριάκος, έχει συμπληρώσει 43 συμμετοχές με τρία γκολ, ενώ έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στην κερκίδα, κάτι που φαίνεται και από το ότι έχει ψηφιστεί τρεις φορές ως παίκτης του μήνα. Με τη φανέλα της Λίβερπουλ για ακόμα ένα χρόνο θα αγωνίζεται ο Σωτήρης Κυριάκος, καθώς το συμβόλαιο του ανανεώθηκε αυτόματα λόγω της συμπλήρωσης 22 συμμετοχών με τη φανέλα της ομάδας του «Μέρσεϊσαιντ». Αυτός ήταν ένας από τους όρους του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού, όπως αναφέρει η «SportDay». Την Τετάρτη, στην αναμέτρηση με την Φούλαμ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ που μετακόμισε στο «λιμάνι» έναντι τριών εκατ. ευρώ, συμπλήρωσε τις 22 φετινές συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και πλέον ανήκει στη Λίβερπουλ μέχρι και το 2012. Έτσι, η Στόουκ και η Μπλάκμπερν που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Τρικαλινό στόπερ, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους.
Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται με τα «κόκκινα», ο Σωτήρης Κυριάκος, έχει συμπληρώσει 43 συμμετοχές με τρία γκολ, ενώ έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στην κερκίδα, κάτι που φαίνεται και από το ότι έχει ψηφιστεί τρεις φορές ως παίκτης του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...