Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στο κενό η πρόταση μομφής του ΠΑΟ κατά Μαρινάκη

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι στον ΠΑΟ. Το Δ.Σ. της Superleague στήριξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με ψήφους 8-3. Η ΑΕΚ του Αδαμίδη και ο Άρης του Κόντη δεν ψήφισαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ενωτικός στις δηλώσεις του

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, που πραγματοποιήθηκε -για το φόβο επεισοδίων- σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", δεν έκανε δεκτή την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, την πρόταση μομφής υπερψήφισαν οι εκπρόσωποι τριών ΠΑΕ και καταψήφισαν οκτώ, ενώ υπήρξαν και έξι λευκά.

Την πρόταση των πρασίνων υπερψήφισαν επίσης ο Άρης και η ΑΕΚ, ενώ "λευκό" έριξαν οι Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ξάνθη, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ. Κατά της πρότασης μομφής ψήφισαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός και Ηρακλής. Ουσιαστικά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είχε απέναντί του δεκατρείς ομάδες και έφαγε πανηγυρικά τα μούτρα του!
redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...