Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Μία αγωνιστική και πρόστιμο-μαμούθ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο-μαμούθ ύψους 140.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι θα εκτίσουν την ποινή στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 6 Μαρτίου. Τα επεισόδια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και όχι ευρείας κλίμακας. Οι ερυθρόλευ
 κοι έχουν το δικαίωμα έφεσης.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τον Τάσο Μητρόπουλο με απαγόρευση δύο μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η απόφαση: "Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π.Μαρινάκη (μασέρ), Τ.Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς  πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα. Επιβάλλει  Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη  (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: