Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απέμειναν μόνο τα ακριβά

Καπνός έγιναν τα εισιτήρια του ντέρμπι, 10 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του! Έμειναν προς διάθεση μόνο τα ακριβά που αναμένεται εξαντληθούν άμεσα.

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου (19/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα εισιτήρια του αγώνα παρουσίασαν τεράστια ζήτηση. Πλέον έχουν απομείνει ελάχιστα από αυτά και μάλιστα τα λεγόμενα ακριβά, των 90 και 125 ευρώ και τα οποία διατίθενται ακόμη από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης".

Λόγω των ουρών που είχαν σχηματιστεί από πολύ νωρίς το πρωί, τα εκδοτήρια άνοιξαν μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη και συγκεκριμένα στις 9:30 (αντί για 10:00).

Οι κάτοικοι της επαρχίας θα μπορούν εξασφαλίσουν εισιτήριο για το ντέρμπι τηλεφωνώντας στο 210-4800909, δίνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία και καταθέτοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου σε τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...