Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

O Tζεμπούρ στον Ολυμπιακό!

Δεύτερο μεταγραφικό "χτύπημα" για τον Ολυμπιακό στην φετινή χειμερινή περίοδο, ύστερα από τον Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο, καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον Ραφίκ Τζεμπούρ για 6 μήνες.
Ο Αλγερινός επιθετικός είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από τον ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός τον πλησίασε ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό του, ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους, απλά η διαφορά υπήρχε στην διάρκεια του συμβολαίου. Ο ποδοσφαιριστής ζητούσε να υπογράψει για 6 μήνες, ενώ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ επιθυμούσε συμφωνία για 2.5 χρόνια. Τελικά, οι δύο πλευρές τα "βρήκαν" για συνεργασία έως το τέλος της σεζόν και μετά το τέλος του Ιούνη θα συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο ανανέωσης.


Αναμένεται σύντομα και η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ. Με την κίνηση αυτή, οι ερυθρόλευκοι ενισχύουν την επιθετική τους γραμμή, με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρα από την θέση του σέντερ φορ μπορεί να παίξει και στα άκρα ως εξτρέμ, όποτε του ζητηθεί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει θετική γνώμη για την αξία του Αλγερινού στράικερ ενώ, μάλιστα, οι δύο πλευρές, είχαν συναντηθεί πριν λίγο καιρό και σε εκδήλωση, κατά την οποία είχαν συνομιλήσει σε καλό κλίμα.
redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...