Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Από ανατροπή σε αντροπή το live Big Brother!

Ο Αλέξης αποχώρησε από το «Big Brother» (ALPHA) και φυσικά το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε η Ρούλα Κορομηλά η Στέλλα, στην οποία μήνυσε: «Όταν βγει την περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, να προχωρήσουμε κι όπου μας βγάλει», ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε στην παρουσιάστρια ότι είναι ζευγάρι και ότι έχουν μια σχέση σαν καρδιογράφημα με την κρητικιά.
Οι ανατροπές όμως που ακολούθησαν μας έκαναν να αδιαφορήσουμε για το ειδύλλιο αυτό... Προηγήθηκε λοιπόν για πρώτη φορά η ψηφοφορία του αρχηγού για να πάρει την πολύ σημαντική απόφαση, που θα επηρεάσει την ανάδειξη του υποψηφίου. Να δώσει ασυλία σε έναν από τους συγκατοίκους ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό. Αρχηγός βγήκε ο Ηλίας κι έδωσε ασυλία στην Εβελίνα.
Η απόφαση όμως αυτή του έλληνα από τη Νότιο Αφρική, έφερε τα πάνω κάτω, γιατί οι περισσότεροι θα ψήφιζαν προς αποχώρηση την Εβελίνα. Ο Ηλίας, ωστόσο τιμωρήθηκε κι από πάνω, γιατί έκανε παράβαση σε έναν από τους βασικούς κανόνες.
Μίλησε για την πρόθεση της ψήφου του στον Γιάννη και την Εβελίνα. Στη φανερή ψηφοφορία τέλος, η Στέλλα έθεσε τον εαυτό της σε υποψηφιότητα γιατί δεν μπορούσε να ψηφίσει κανέναν, όπως το ίδιο έκανε και ο Γιάννης... Δίλημμα μεγάλο για τους τηλεθεατές και τη λεβεντογέννα Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...