Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Νέα γκάφα του Kanye West, τώρα απέναντι στην Britney Spears

Επαθε αλλά..δεν έμαθε, όπως φαίνεται, ο Kanye West. Μετά την γκάφα και την άσχημη συμπεριφορά του απέναντι στην Taylor Swift στα MTV Video Music Awards του 2009, έκανε ακόμη μία, απέναντι στην Britney Spears.

Θέλοντας να χώσει τη μύτη του στο promotion του ‘Hold It Against Me‘ που κάνει η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε σ’αυτό postάροντας στο Twitter: ”Yo Britney, I’m really happy for you and I’mma let you be #1, but me and Jay-Z single is one of the best songs of all time! LOL“.
Φυσικά, μετά την πολιτισμένη απάντηση του manager της Britney, “Thanks for ‘letting’ us be #1. Much appreciated…“, και το κράξιμο που δέχτηκε από τον Τύπο, έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μέσω twitter, λέγοντας πως δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ του. Αναφερόμενος στους δημοσιογράφους, είπε:
« Κάθε μέρα κυκλοφορεί  ένα νέο ψέμα για μένα, μια νέα φήμη. Ποτέ μου δεν φορούσα ρολόι με το πρόσωπο μου επάνω του. Μια εταιρεία προσπάθησε να μου το δώσει 9 χρόνια πριν. Είμαι πολύ ολιγαρκής, ρεαλιστής και αληθινός σαν άνθρωπος. Δεν ενδιαφέρομαι να γίνω αστροναύτης όπως έγραψαν! Μου προκαλεί έκπληξη που κάποιοι υποστηρίζουν ότι«παραχώρησα» το νούμερο 1 του iTunes Chart στην Britney! Μα πως γίνεται αυτό;»Ψυχραιμία Kanye, μπορείς να μάθεις να αντιμετωπίζεις αυτό το «σκληρό» πράγμα που λέγεται χιούμορ.”

Το είδαμε εδώ: Musicholics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...