Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Λύση Μόρα!

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα μεταγραφής του Μέλμπεργκ, αλλά ενόψει καλοκαιριού το όνομα του Μόρα παίζει δυνατά.

 Διαψεύδουν κατηγορηματικά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι υπάρχει το ζήτημα μεταγραφής του Όλοφ Μέλμπεργκ στην ιταλική Τσεζένα, όπως γράφει σήμερα ο ιταλικός Τύπος. Για τον Ολυμπιακό δεν υφίσταται καν τίποτα τέτοιο.


Από την άλλη, όμως, ενόψει καλοκαιριού ψάχνονται οι ερυθρόλευκοι για όλες τις θέσεις και σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας εξετάζεται και η λύση του Βαγγέλη Μόρα. Άλλες πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει κλείσει, αλλά κι ο Ολυμπιακός κι ο παίκτης διαψεύδουν ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι ο Έλληνας διεθνής είναι μέσα στα ονόματα που έχουν υπόψιν τους στον Ολυμπιακό για να κινηθούν κάποια στιγμή, αφού είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και αγωνιστικά πρόκειται για παίκτη που έχει πολύ σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του μέσα από την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Μόρας ανήκει στο ίδιο γραφείο που εκπροσωπεί τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Ράφικ Τζεμπούρ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόσων χρονών είναι ρε παιδιά ο Μόρας;; Πόσο δίνει η sportingbet τη μεταγραφή; :p

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...