Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Καταραμένα Δοκάρια!!!

http://www.redplanet.gr/podosfairo/kypello_elladas_podosfairo/article753890.ece/BINARY/original/modesto.jpg

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε στον αγωνιστικό χώρο τον λίγο ΠΑΟΚ, είχε τέσσερα δοκάρια, αλλά μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και έτσι ήρθε το τελικό 1-1 στο Φάληρο. Οι Μοδέστο (45'+2') και Βιεϊρίνια (82') σημείωσαν τα γκολ του πρώτου προημιτελικού, ανοιχτοί οι λογαριασμοί ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (2 Φεβρουαρίου).

9 σχόλια:

blogger είπε...

Φορτωμένοι παράπονα από τη διαιτησία του Σταύρου Τριτσώνη στον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (19/1) έφυγαν από το "Γ. Καραϊσκάκης" οι "ασπρόμαυροι". Οι λόγοι για τους οποίους εξοργίστηκαν ήταν πολλοί, γι' αυτό και αναμένεται να αντιδράσουν δυναμικά τις επόμενες ώρες, ίσως και με έκδοση ανακοίνωσης.
Όπως έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φεύγοντας από τον Πειραιά, οι αφορμές που τους έδωσε ο Τριτσώνης για να οργιστούν ήταν οι εξής:
* Ο τρόπος που αντέδρασε, όταν δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι ο πρώτος βοηθός του αγώνα, Τρύφωνας, στο ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα. Όχι μόνο δεν ζήτησε να γίνουν παρατηρήσεις στους γηπεδούχους, αλλά πήγε με σπουδή πάνω στον βοηθό του και σχεδόν απαίτησε από αυτόν να σηκωθεί και να συνεχίσει, σαν να μην συνέβη το παραμικρό.

* Ανέχτηκε το σκληρό και κατά διαστήματα αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Ο πειθαρχικός έλεγχος στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν σχεδόν ανύπαρκτος κι απόδειξη είναι η μία και μοναδική κίτρινη κάρτα στον αγώνα, που είδε ο Τοροσίδης.
* Αποκορύφωμα ήταν το δολοφονικό πάτημα του Πάντελιτς στον Κοντρέρας, στο 34ο λεπτό, πρώτα στην κλείδα και μετά στο πόδι. Ενέργεια, που έμεινε ατιμώρητη. Το βίντεο, όμως, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

* Η αποβολή του Μάκη Χάβου από τον πάγκο, η οποία έγινε για αστείο λόγο. Ειδικά σε ντέρμπι όπως αυτό, δεν δικαιολογείται τέτοια ενέργεια.


* Οι απαντήσεις που ζητούσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης μετά το τέλος του αγώνα από τον διαιτητή στα αποδυτήρια του γηπέδου, για τις αποφάσεις του, και που δεν πήρε ποτέ.
Οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα. Εφόσον δικαιώνει τις απόψεις τους, να κινηθούν ακόμη πιο δυναμικά, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Τριτσώνη.

Ανώνυμος είπε...

TI GLWSSA MILAS RE FILE?????VOULGARIKA????
DE SE KATALAVENW......

Ανώνυμος είπε...

autos o Ταλιανουχουτραρουδιαs
ti epa8e?
pare3hgh8hke?den to epiasa...:P

blogger είπε...

Την οργή που διακατέχει όλα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ γι' αυτά που συνέβησαν στο στάδιο Καραϊσκάκη, εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον "Sport 103 FM", ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. "Αυτά που γίνονται εν έτει 2011 στο στάδιο Καραϊσκάκη, με την ομάδα των τροπαίων και του Τσάμπιονς Λιγκ μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και κατά την έναρξη του β΄μέρους. Μετά ηρέμησαν τα πράγματα. Όσα συνέβησαν στο ημίχρονο, στη φυσούνα, σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να τα καταλάβει" τόνισε αρχικά, περιγράφοντας στη συνέχεια το επεισόδιο στη φυσούνα: "Είναι πολύ περίεργο που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν τόσα άτομα σε εκείνο το χώρο. Εβδομήντα, ογδόντα, ενενήντα, δεν ξέρω πόσα ακριβώς άτομα μαζεύτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα. Υπήρχαν εκεί άτομα που ασχολήθηκαν με το άθλημα που ασχολήθηκα και εγώ. Ο παρατηρητής ήταν δίπλα μου και με παρακαλούσε να σταματήσω το επεισόδιο. Συμβαίνει μόνο στο Καραϊσκάκη αυτό. Οι κύριοι του Ολυμπιακού, ο κ. Τσιρώνης μπορεί να έλεγε ότι δεν συνέβαινε τίποτα, μιλούσε για μεμονωμένο περιστατικό. Πουλούσανε τρέλα. Ακόμη, πίσω από τον πάγκο υπήρχε μία ομάδα δέκα ατόμων και πετούσαν αντικείμενα. Με την ανοχή της Αστυνομίας".
Και συνέχισε: "Πώς δια μαγείας εμφανίστηκαν τόσα άτομα. Κάποια από αυτά τα άτομα προσπαθούσαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές, εμάς, σιχάθηκα. Δυστυχώς αυτά τα βλέπουμε μόνο στο Καραϊσκάκη. Ο Τάσος Μητρόπουλος προσπάθησε να βοηθήσει. "Τι να κάνω Παναγιώτη δεν είδα αυτόν που χτύπησε τον Μουσλίμοβιτς" μου είπε. Όντως χτυπήθηκε ο Μουσλίμοβιτς. Πίσω από το γόνατο έχει μία μελανιά. Πάντα εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και πέρσι στο ματς των πλέι οφ και της κανονικής περιόδου".
Ο κ. Ποικιλίδης εξέφρασε και τα παράπονα για τον κ. Τσινιάρη, τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης. "Απέβαλε τον κ. Χάβο που είπε "σφύριξε ένα φάουλ για μας", ενώ όταν του ζητούσα να κάνει συστάσεις ότι θα διακόψει το παιχνίδια για την ιαχή "Βούλγαροι",δεν έκανε τίποτα. Πραγματικά θα ήθελα να διαβάσω την έκθεσή του παρατηρητή. Αν δεν γράφει τίποτα, σημαίνει ότι είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αν ήταν 50-50 ο διαιτητής δεν θα είχαμε πρόβλημα και θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με τέτοια διαιτησία. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι. Πόσα αποθέματα να έχουν για να αντέξουν. Ήταν η δεύτερη χειρότερη διαιτησία μετά τον κ. Σπάθα".
Τέλος, κατέληξε μιλώντας για την υπόθεση πρόκριση: "Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχει ένας ακόμη αγώνας. Αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα με αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα θα περάσει στο β΄ γύρο".

blogger είπε...

ΤΟ ΦΙΛΜ

4΄ Πρώτη καλή συνεργασία στο χώρο του κέντρου για τον Ολυμπιακό μεταξύ Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα, ο τελευταίος πλασάρει από πλάγια θέση έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Χαλκιάς παρακολουθεί τη μπάλα να περνά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του

6΄ Πρώτη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Τοροσίδης προλαβαίνει τον Βιεϊρίνια προτού σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής

19΄ Ο Φωτάκης στην αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Ίβιτς πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και ο μέσος του δικεφάλου δεν έχει άλλη λύση από το να σουτάρει από μακριά, άστοχη η προσπάθεια του

26΄ Ο Βιεϊρίνια “σπάει” τη μπάλα προς τα πίσω στον Σαλπιγγίδη με πολύ ωραία κεφαλιά αλλά το σουτ του Έλληνα επιθετικού περνάει μόλις άουτ, στην εξέλιξη της φάσης, ο Τσιρίλο κόβεται από πολύ κοντά

32΄ Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Μοντέστο πλασάρει αλλά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαλκιά σώζει τον δικέφαλο

39΄ Επικίνδυνη σέντρα του Ιμπαγάσα από τα αριστερά, στην πορεία της μπάλας που περίμεναν δύο συμπαίκτες του, ο Χαλκιάς πετάγεται από το... πουθενά και μπλοκάρει

45΄+2΄ γκολ (1-0) Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μοντέστο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό του ΠΑΟΚ και κατέληξε στα δίχτυα του Χαλκιά

49΄ κάθετη πάσα του Μιραλάς προς τον Πάντελιτς, αλλά ο Σέρβος δεν πρόλαβε τη μπάλα που κατέληξε άουτ

53΄ Έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λίνο, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Πάντελιτς και κατέληξε κόρνερ

56΄ Κόρνερ για τον Ολυμπιακό ο Ριέρα συνέκλινε και σούταρε από πλάγια θέση, ο Χαλκιάς πέφτει και αποσοβεί το 2-0

59΄ Ωραία αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό, τελικός αποδέκτης ο Μιραλάς που έπιασε το διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή, η μπάλα περνά περίπου ένα μέτρο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαλκιά

63΄ Υπό καλές προϋποθέσεις του σουτ του Τσουκαλά, η μπάλα μακριά από την εστία του Νικοπολίδη

67΄ Δεύτερο δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Μοντέστο που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

83΄ ΓΚΟΟΟΛΑΡΑ (1-1) Ο Βιεϊρίνια κατέβασε τη μπάλα μετά από πολύ μακρινή πάσα του Τσιρίλο και πλάσαρε με υπέροχη προβολή τον Νικοπολίδη για το 1-1

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-1
45+2 Μοντέστο, 83’ Βιεϊρίνια

Οι αρχικές συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τριτσώνης,Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο (84’ Ζαϊρί), Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ (72’ Φετφατζίδης), Ριέρα (63’ Χολέμπας), Μιραλάς, Πάντελιτς
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Ίβιτς (75’ Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Φωτάκης (82’ Κουτσιανικούλης), Σαλπιγγίδης (86’ Μπαλάφας)

blogger είπε...

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης μίλησε στον Sport 103 fm για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκης: "Αυτά που γίνονται το 2011 στο συγκεκριμένο γήπεδο μας φέρνουν πολύ πίσω. Είναι αδιανόητα αυτά που ζήσαμε. Με τη λήξη του ημιχρόνου ξαφνικά βρέθηκαν 90-100 άτομα στο χώρο της φυσούνας από το πουθενά. Υπήρχαν άτομα πρώην συναθλητές ή τέλος πάντων άτομα που είχαν ασχοληθεί με το άθλημά μου και προπηλάκιζαν τους παίκτες. Πουλούσαν τρέλα με την ανοχή της αστυνομίας. Πίσω από τον πάγκο μας πετούσαν ποτήρια μπουκάλια και μας έβριζαν με την ανοχή της αστυνομίας. Σιχάθηκα. Ο Μουσλίμοβιτς χτυπήθηκε πίσω από το γόνατο δέχτηκε μια κλωτσιά και έτρεξε και αίμα. Ο κ. Χάβος αποβλήθηκε γιατί όρθωσε το ανάστημά του στον διαιτητή. Είπα πόσες φορές στον παρατηρητή να διακόψει τον αγώνα για τα αντεθνικά συνθήματα, αλλά δεν το έκανε. Για το δε διαιτητή φάνηκε από το πρώτο πεντάλεπτο τι θα επακολουθούσε. Αν ήταν ένας διαιτητής που θα μας έπαιζε 50-50 μπορεί να το παίρναμε το παιχνίδι.Οι διαιτητές έχουν γελοιοποιηθεί τελείως.

blogger είπε...

Άκρως εγκωμιαστικά δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Πάμπλο Κοντρέρας κυκλοφόρησαν στην πατρίδα του, τη Χιλή, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Οι συμπατριώτες του αμυντικού του ΠΑΟΚ έκαναν εκτενείς αναφορές στην ηγετική εμφάνιση του Κοντρέρας στο "Γ. Καραϊσκάκης", αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι "διέταξε την ισοπαλία στον Πειραιά" και ότι "επέβαλλε την τάξη στην άμυνα του ΠΑΟΚ".
Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.
"Ο Χιλιανός αμυντικός, Πάμπλο Κοντρέρας, διέταξε την ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ κατά την επίσκεψή της ομάδας του στον Πειραιά για τον προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής αμυντικός ήταν βασικός και έπαιξε 90 λεπτά στον αγώνα".

"Ο διεθνής αμυντικός, Πάμπλο Κοντρέρας, έπαιξε σε όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο οποίο η ομάδα του απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός είχε σωστές τοποθετήσεις στο γήπεδο, έδιωχνε τις μπάλες και επέβαλλε την τάξη στην άμυνα του ΠΑΟΚ".

"Ο Χιλιανός αμυντικός έπαιξε 90 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου και άνοιξε στον ΠΑΟΚ τον δρόμο για τα ημιτελικά. Ο Κοντρέρας είχε εξαιρετική παρουσία, επεμβαίνοντας πολλές φορές, κατευθύνοντας την άμυνα και καλύπτοντας ικανοποιητικά όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής".

"Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον αμυντικό Πάμπλο Κοντρέρας απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Ολυμπιακού".

blogger είπε...

Η κάκιστη διαιτησία του Τριτσώνη, το χτύπημα που δέχθηκε στην ανάπαυλα του αγώνα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, το κέρμα που έπεσε στο κεφάλι του πρώτου βοηθού ήταν ορισμένα από τα θέματα που έθιξε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ο Γιώργος Φαρλαλής.
Αναλυτικά όσα είπε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Για το χθεσινό (19/1) παιχνίδι στο Καραϊσκάκη: "Αυτά που ζήσαμε εμείς τα είδε και όλος ο κόσμος. Ξεκίνησε το παιχνίδι και η διαιτησία ήταν 90-10. Ήταν το θέμα του επόπτη, αν γινόταν σε άλλο γήπεδο θα γινόταν συστάσεις. Έγιναν πολλά λάθη από το διαιτητή στο πειθαρχικό έλεγχο. Είχαμε και την αποβολή και του προπονητή μας, κάνουν λόγο για εξίβριση, όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Χάβος μπορεί να έβρισε το διαιτητή. Είχαμε απίστευτο εκνευρισμό, όμως οι παίκτες είχαν καλή ψυχολογία και ισοφαρίσαμε. Τώρα θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στην Τούμπα".
Για το χτύπημα στον επόπτη: "Ήμουν σίγουρος ότι θα μαζευτούνε οι διαιτητές στο κέντρο του γηπέδου, θα γίνουν συστάσεις και μετά θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στο αποτέλεσμα και στην ομάδα. Κερδίζεις τους πάντες, δεν μπορεί να σου πει κανένας τίποτα και ούτε να σου προσάψει κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα συν αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια".
Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια: "Εγώ προσωπικά δεν ήμουν στα αποδυτήρια, όμως, από αυτά που μου είπε ο Ποικιλίδης, ο οποίος ήταν εκεί, ήρθαν ξαφνικά 70-80 άτομα και άρχισε να γίνεται φασαρία και διαπληκτισμοί. Είναι απαράδεκτο γεγονός και αυτό δίνει και το μεγαλείο της ομάδας μας. Εμείς δεν θα κάνουμε ποτέ τέτοια ενέργεια. Το κακό είναι ότι δεν βγαίνει και προς τα έξω κάτι. Εμείς τιμωρηθήκαμε για το λόγο ότι ήρθαν οι οπαδοί μας να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες μας, ενώ δεν θα τιμωρηθεί ποτέ άλλη ομάδα για μια τέτοια ενέργεια,αν είναι δυνατόν. Μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά".
Για τη συνέχεια: "Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα παίξουμε για την πρόκριση, την οποία θέλουμε πολύ. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία. Έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά, με χαροποιεί αυτό το γεγονός γιατί ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας. Είναι καλό να συμμετέχεις σε όλες τις διοργανώσεις. Παίξαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια και η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και παίρνουμε αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τους εξωγενείς παράγοντες, όπως η διαιτησία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και μας στεναχωρεί το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας".
Για το Αρίας: "Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα και για αυτό το λόγο κάναμε τη συγκεκριμένη κίνηση".
Για τα επεισόδια του Βόλου: "Είχαμε 6,000 κόσμο, πήραμε τα εισιτήρια καθίσαμε στην πόλη του Βόλου και δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό. Εντελώς τυχαία, μόλις πήγαμε στο γήπεδο έγιναν όλα αυτά. Δεν μπορεί να ρίχνεις τόσα πολλά χημικά λες και γίνεται διαδήλωση. Δεν θέλω να χαϊδεύω τα αυτιά τον οπαδών μας, αλλά θέλω να είναι η αστυνομία να είναι δίκαιη απέναντι μας. Δεν κρίνω κανέναν προσωπικά, απλά όταν κουβαλάμε πολύ κόσμο πρέπει να βλέπουν τα πράγματα με άλλο μάτι. Πρέπει να είμαστε και εμείς προσεκτικοί, γιατί δεν μπορούμε οι ίδιοι μας να στερούμε το δικαίωμα για την παρακολούθηση του αγώνα".
Για την παρέμβαση του Ολυμπιακού στην αναβολή που πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Για αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα γιατί δείχνουν ότι μας υπολογίζουν και μας σέβονται. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μας λυπούνται, θέλω και πρέπει να μας σέβονται".

blogger είπε...

Αυτή η ιστορία με τους Έλληνες διαιτητές και την εγκληματική τους συμπεριφορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν έχει τελειωμό. Η λίστα συνεχώς μεγαλώνει και ο Σταύρος Τριτσώνης «κατάφερε» χθες να βάλει τον εαυτό του σε περίοπτη θέση των σφαγέων του ΠΑΟΚ, θυμίζοντας τον Σπανάθα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έκανε πραγματικά όργια.

Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν σαν δρεπανοφόρα στο ματς και έπαιζαν πολύ σκληρά με τον Τριτσώνη να αρκείται μόνο σε παρατηρήσεις. Στα πρώτα δευτερόλεπτα έπεσαν πολλά καπνογόνα μέσα στο γήπεδο και διακόπηκε το ματς, όπως και στο 6’ όταν δε δόθηκε καθαρό φάουλ του Παπαδόπουλου πάνω στον Σαλπιγγίδη που έφευγε προς την περιοχή και ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα. Τα αντικείμενα που έπεσαν προοριζόταν γι’ αυτόν, αλλά βρήκαν στο κεφάλι τον πρώτο βοηθό Τρύφωνος που έπεσε στο έδαφος. Έπρεπε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο ξεκίνημα της φάσης του 19’ ο Ραούλ Μπράβο έριξε κάτω τον Ίβιτς, ο Τριτσώνης έδωσε το πλεονέκτημα, αλλά μετά… ξέχασε να δείξει την κίτρινη κάρτα. Ο Μάκης Χάβος διαμαρτυρήθηκε έντονα και μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή Τσινιάρη (γνωστός και μη εξαιρετέος) ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε στο 23’ και μέχρι το τέλος ο Μπάμπης Μιχαηλίδης εκτελούσε χρέη προπονητή.
Οι «χοντράδες» του Τριτσώνη ήρθαν λίγο αργότερα. Στο 33’ ο Κοντρέρας πέφτει στο έδαφος από μαρκάρισμα του Πάντελιτς και ο Σέρβος βάζει το πόδι του και τον βρίσκει στο κεφάλι. Ο Τριτσώνης δε δείχνει τίποτα πέρα από ένα απλό φάουλ εξοργίζοντας τους πάντες. Και στο 43’ είναι το αποκορύφωμα της αθλιότητας. Ο Φωτάκης είναι πεσμένος, ο Μέλμπεργκ τον πατάει ολοκάθαρα, αλλά ο Τριτσώνης έχει «κλειδωμένες» τις κάρτες στο τσεπάκι και ο Ολυμπιακός πάει χωρίς κόκκινη στα αποδυτήρια. Επίσης, μία ακόμα εξόφθαλμη κάρτα που δεν έδειξε, είναι στο χτύπημα του Μιραλάς στον Κουτσιανικούλη στο 90’…

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...