Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κρυμμένα Μηνύματα σε Λογότυπα

Βλέπουμε ορισμένα από αυτά τα λογότυπα πολύ συχνά, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν είχαν αντιληφθεί ότι υπάρχουν κάποιες κρυφές εικόνες ή έννοιες ανάλογα με τα λογότυπα. Αν σας αρέσει η «οφθαλμαπάτη» , τότε μάλλον θα αρέσει αυτο το θέμα . 
Απολαύστε το!



Αυτό το λογότυπο δεν φαίνεται να κρύβει πολλά εκ πρώτης όψεως, αλλά σας δίνει μια μικρή διορατικότητα στη φιλοσοφία της μάρκας. Πρώτα απ 'όλα, τo κίτρινα βελάκι μοιάζει με ένα χαμόγελο δηλαδή η Amazon θέλει να έχει την καλύτερη ικανοποίηση του πελάτη. Το βελάκι συνδέει, επίσης, τα γράμματα Α και το Ζ, που σημαίνει ότι αυτό το κατάστημα έχει τα πάντα από το Α έως το Ζ(τελευταίο γράμμα του Αγγλικού αλφάβητου)


Ένα βέλος είναι κρυμμένο στο λογότυπο ανάμεσα στο γράμμα "E" και "X" .

Ένα διπλό βέλος είναι κρυμμένο στο λογότυπο Nextel , ανάμεσα στο γράμμα "E" και "Χ"
Αν κοιτάξετε στο κέντρο του λογότυπου, μπορείτε να δείτε δύο άνθρωπους να απολαμβάνουν ένα τσιπ Tostito με ένα κύπελλο του με σάλτσα.


Με την πρώτη ματιά , αυτό το λογότυπο μπορεί να μην έχει και πολύ νόημα. Αλλά αν κοιτάξουμε προσεκτικά, θα δούμε τον αριθμό 1 στο αρνητικό χώρο μεταξύ των F και τις κόκκινες ρίγες.

Η Μιλγουόκι Μπρούερς είναι μια επαγγελματική ομάδα μπέιζμπολ από το Milwaukee. Το Logo τους στην πραγματικότητα αποτελείται από τα γράμματα "m (στην κορυφή) και Β (κάτω από το m). Αυτά τα δύο γράμματα αποτελούν επίσης ένα γάντι του μπέιζμπολ.

Σ' αυτό το απλό λογότυπο υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Πρώτα από όλα μπορείτε να δείτε τα γράμματα N και W, τα δύο πρώτα γράμματα του brand name. Αλλά αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν είναι η πυξίδα που δείχνει προς τα βορειοδυτικά, μια άλλη αναφορά στο εμπορικό σήμα.

Η Toblerone είναι μια σοκολάτα-εταιρεία από τη Βέρνη της Ελβετίας . Η Βέρνη ονομάζεται και " Η πόλη της Αρκούδας" . Έχουν ενσωματώσει αυτό το προσωνύμιο και στο λογότυπο Toblerone, διότι αν κοιτάξουμε προσεκτικά, θα δείτε το περίγραμμα μιας αρκούδας.

Το λογότυπο της Sony Vaio είναι ένα πολύ γνωστό εμπορικό λογότυπο των φορητών υπολογιστών. Αλλά ξέρατε ότι το όνομα Vaio στο λογότυπο είχε επίσης ένα κρυφό νόημα; Λοιπόν, τα δύο πρώτα γράμματα αντιπροσωπεύουν το βασικό αναλογικό σήμα. Τα δύο τελευταία γράμματα που μοιάζουν με ένα 1 και 0, αντιπροσωπεύουν το ψηφιακό σήμα.
Αυτό το λογότυπο μ' αρέσει πολύ . Κάθε γράμμα είναι απο τον αριθμό "8"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...