Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Παραιτείται ο Φρέιτας!

Στην πόρτα της εξόδου στέκεται ο Κάρλος Φρέιτας καθώς αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό αφήνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Κάρλος Φρέιτας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει καταθέσει την παραίτηση στον Δημήτρη Γόντικα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος τις τελευταίες μέρες με τα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να μην ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του στο τριφύλλι, ενώ ο προεδρεύων αντιπρόεδρος φαίνεται να έκανε δεκτή την παραίτηση.


Συνθήκες και γεγονότα που δεν έχουμε συνηθίσει στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν και συμβαίνουν στην φετινή χρονιά.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ήρθε η σειρά του τεχνικού διευθυντή Κάρλος Φρέιτας να πάρει τον δρόμο των Κώστα Αντωνίου (διευθυντή ποδοσφαίρου), Νικόλα Πατέρα (προέδρου) και λοιπών αποχωρήσαντων από το "τριφύλλι".

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φέρεται να έχει καταθέσει την παραίτηση του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον προεδρεύων αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα.

Ο λόγος, όπως υποστηρίζει στο περιβάλλον του τα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να μην ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του στον σύλλογο, (όπως για παράδειγμα ότι δεν μπόρεσε να κάνει μια μεταγραφή "χαμηλού" κόστους) τα οποία και τον ενόχλησαν σε μεγάλο βαθμό.

Ετσι, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γόντικα το μεσημέρι του Σαββάτου και να τον ενημέρωσε για την απόφαση του, την οποία φέρεται να την αποδέχτηκε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος που για την ώρα όμως δεν τίθεται θέμα επισήμως.

Από την "πράσινη" ΠΑΕ παραδέχονται ότι υπάρχει θέμα με τον τεχνικό διευθυντή, αλλά δεν επιβεβαίωναν ότι η παραίτηση του είναι οριστική και αμετάκλητη καθώς προσπαθούν να τον μεταπείσουν για να μείνει.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος παραπέμπτει στην ομάδα για όποια πληροφορία λέγοντας: "Μιλήστε με την ομάδα, εγώ δεν θα πω το παραμικρό".


Ετσι, όλα συγκλίνουν πως μετά το ματς με τους Κρητικούς και αν δεν αλλάξει κάτι ραγδαία ο Κάρλος Φρέιτας θα αφήσει και εκείνος "ορφανή" την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...