Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κλήσεις για Μιραλάς και Πάντελιτς

 

 Οι Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς, εξαργυρώνουν τις καλές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Η αγωνιστική άνοδος του Ολυμπιακού δεν λειτουργεί ευεργετικά μόνο για την ομάδα του Πειραιά που πλησιάζει κοντά σ' άλλον έναν τίτλο, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές της. Τρανό παράδειγμα, η κλήση του Μάρκο Πάντελιτς και η είσοδος του Κέβιν Μιραλάς, στην προεπιλογή της εθνικής Βελγίου.

Οι δύο άσοι, επιστρέφουν στις εθνικές του ομάδες και αυτό σίγουρα αποτελεί δικαίωση και για τους ίδιους και για τον Ολυμπιακό, που πόνταρε πολλά πάνω τους και δεν βγήκε χαμένος. Ο "δαίμονας" βέβαια, δεν είναι δεδομένο πως θα επιλεχθεί από τον προπονητή της εθνικής Βελγίου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, ο 32χρονος επιθετικός κλήθηκε για το φιλικό παιχνίδι της εθνικής Σερβίας με το Ισραήλ στις 9 Φλεβάρη στο Ισραήλ, ενώ ο Μιραλάς βρίσκεται σττην προεπιλογή για τον φιλικό του Βελγίου με την Φιλανδία στην Γάνδη.

Για τον Πάντελιτς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πως θα βρίσκεται στους "πλάβι", ενώ ο Μιραλάς θα μάθει οριστικά στις 3 Φεβρουαρίου, όποτε και θα ανακοινωθεί η τελική λίστα των παικτών που θα κληθούν στην Εθνική Βελγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...