Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συμφωνία Βέλλιου με Έβερτον!

Ο Απόστολος Βέλλιος μπορεί να μην υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής το τριετές συμβόλαιο που του είχε προτείνει την Τρίτη η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, το έκανε όμως με την Έβερτον.

Οι απολαβές του τριετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου που είχε προτείνει την Τρίτη η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής άγγιζαν τις 480.000 ευρώ.

Ποσό που δεν αποκλείεται αντί να δοθεί στον διεθνή επιθετικό να μπει στο μεγαλύτερο μέρος του στα ταμεία της ΠΑΕ προσφέροντάς της μία σημαντική οικονομική ανάσα.

"Είναι μία συμφωνία που αποτελούσε ευκαιρία τόσο για τον Βέλλιο όσο και για τον Ηρακλή. Από την στιγμή που προέκυψε η συγκεκριμένη πρόταση που ήταν ιδιαίτερα συμφέρουσα για τον ίδιο δεν υπήρχε κανένας λόγος να του φράξουμε τον δρόμο.


Πρόκειται εξάλλου και για τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον Ηρακλή. Μπορεί να τον θέλαμε να τον διατηρήσουμε στο δυναμικό μας αλλά δεν υπήρχε λόγος να του σταθούμε εμπόδιο", τόνισε  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννης Τάκης.

Ο Βέλλιος που με την στάση του έδειχνε πως ήθελε να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του με την ευκαιρία της Premier League και της Έβερτον να αποτελεί μία πρώτης τάξης πρόκληση για τον ίδιο.

Ο διεθνής επιθετικός δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ηρακλή είναι μονόδρομος.

Και αυτό γιατί πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα ξημερώματα του Σαββάτου θα βρεθεί στην Αγγλία και την βάση της Έβερτον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...