Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Όλοι απεργία εκτός μετρό

Συνεχίζουν ακάθεκτοι τελικά τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, εκτός από αυτούς του μετρό, παρά το διάλογο που θα γίνει με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Μετά από πολύωρη συνέλευση του Συντονιστικού των εργαζομένων, οι απεργοί αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και την επόμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας παράλληλα στο διάλογο.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την «οργή» του υπουργείου, με τον Δημήρτη Ρέππα να υποστηρίζει πως διάλογος που κρατά ομήρους τους επιβάτες δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Οι εργαζόμενοι του μετρό πάντως αποφάσισαν ξεχωριστά να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση.

Έτσι λοιπόν, στάσεις εργασίας θα έχουμε στα μπλε λεωφορεία από τις 11 το πρωί μέχρι τις 15:30 το απόγευμα τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ την Τρίτη οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...