Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πλήγμα με Ριέρα

ΡιέραΠολύ δύσκολα θα δώσει το "παρών" στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ριέρα, καθώς υπέστη ωστικό οίδημα στο αριστερό του γόνατο.



Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη στον Βόλο επί του τοπικού Ολυμπιακού, όμως όπως φαίνεται έχασε ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Άλμπερτ Ριέρα που όπως όλα δείχνουν χάσει την ρεβάνς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο ο Ισπανός άσος δέχθηκε μία δυνατή κλωτσιά με αποτέλεσμα να βγει αναγκαστικά ως αλλαγή. Στη συνέχεια ο Ριέρα έδειχνε κάπως καλύτερα, όμως τα πράγματα τελικά είναι πιο σοβαρά.

Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπακός την Δευτέρα, ο Ριέρα έχει υποστεί ωστικό οίδημα στο αριστερό του γόνατο, γεγονός που δύσκολα θα του επιτρέψει να είναι έτοιμος γα το ματς της Τούμπας την Τετάρτη.

Έτσι ίσως δούμε από την αρχή τον Τζιμπούρ στην κορυφή και τον Μιραλάς να ξεκινάει στο αριστερό άκρο. Τη θέση πάντως διεκδικούν και οι Ζαϊρί, Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...