Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ανανεώνει ο Ιμπαγάσα

Ένα βήμα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο με την φανέλα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντινός μέσος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός και θα συμπληρώσει τις 20 επίσημες συμμετοχές, οι οποίες βάσει της καλοκαιρινής συμφωνίας θα του χαρίσουν την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2012. 

Ο "Κάνιο", ο οποίος αποτελεί ίσως την πολυτιμότερη μεταγραφή που έγινε φέτος θα έχει εκτός όλων των άλλων και αναπροσαρμογή στις απολαβές του, οι οποίες την επόμενη σεζόν θα ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Αν μη τι άλλο, είναι μία δικαίωση για τον 34χρονο κεντρικό χαφ, ο οποίος με την εμπειρία του και τις ικανότητες του, οργανώνει με "μαεστρία" από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων το παιχνίδι του Θρύλου.

Παράλληλα, έχει μετατραπεί και σε ένα εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος είναι υπό την προστασία του πρώην άσου της Βιγιαρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...