Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2

 

  Μαγεία ο Θρύλος στην επανάληψη, πέτυχε τέσσερα γκολ και σκόρπισε με 4-2 τον Πανσερραϊκό, κάνοντας το 9 στα 9 εντός έδρας και φτάνοντας τους 45 βαθμούς. Δυο γκολ ο φονιάς, Μάρκο Πάντελιτς και άλλα δυο ο υπέροχος Άλμπερτ Ριέρα. Γύρισε το ματς από 1-2 ο Θρύλος, που έδειξε άντερα!

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο, σκόρπισε με 4-2 τον Πανσερραϊκό και έκανε το 9 στα 9 στο Κάστρο του. Απίστευτος ο Μάρκο Πάντελιτς με δυο γκολ, ενώ άλλα δυο πρόσθεσε ο μαέστρος, Άλμπερτ Ριέρα. Στο +8 ο Θρύλος, που πλέον λέει "άντε γεια" σε όλους και οδεύει προς την 38η Κούπα.
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δεν χάνει! ΤΕΛΟΣ! Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανσερραϊκό με 4-2, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τη 18 αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την ένατη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φαληρικό γήπεδο, έστω κι αν η καρδιά όλων μας τα… χρειάστηκε! Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, αλλά το δεύτερο ήταν ίσως το κορυφαίο μέχρι στιγμής της Super League.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Μάρκο Πάντελιτς, ο Πανσερραϊκός «απάντησε» με δύο γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη, αλλά από το 70’ και μετά, ο Θρύλος πέτυχε τρία τέρματα και πήρε τη νίκη. Στο 70’, με τον Ριέρα (πέναλτι), στο 85’ με τον Πάντελιτς και στο 89’, πάλι με τον Ριέρα (φάουλ). Ο διαιτητής Χαραλαμπίδης έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά ο φετινός Ολυμπιακός σαρώνει τους πάντες στο διάβα του. Παίκτης του αγώνα ο «τρελό-Μάρκο», που ανέβηκε στην εξέδρα για να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ του. Θα το έκανε και στο 3-2, αλλά είχε κίτρινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...