Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η Keeley για την οποία τις έφαγε ο Τζο!

Keeley Rebecca M. Hazell, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι 24 ετών, γεννημένη στις 18 Σεπτεμβρίου του 1986 στο Λιούισχαμ του Λονδίνου.


Στα 16 της χρόνια εγκατέλειψε το σχολείο και αποφάσισε να δουλέψει ως κομμώτρια, ωστόσο σύντομα οι συνάδελφοί της, της πρότειναν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.



Στα 17 της πήρε μέρος στον διαγωνισμό "Ψάξτε το κορίτσι της παραλίας" της "Daily Star" και κέρδισε την πρώτη θέση!



Ωστόσο, επειδή δεν ήταν ακόμα ενήλικη ώστε να ποζάρει ως "κορίτσι της σελίδας 3", αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία και να σπουδάσει ...μόδα στο κολλέγιο τους Λιούισχαμ. Λίγο αργότερα, μετά από παρότρυνση κάποιου φίλου της που ...εκτίμησε τα προσόντα της (ύψος 1,68μ. με αναλογίες 84-61-92), πήρε μέρος στον διαγωνισμό της "Sun" για το "κορίτσι της σελίδας 3".



Έστειλε μερικές φωτογραφίες και τον Δεκέμβριο του 2004, στα 18 της χρόνια, κέρδισε το πρώτο βραβείο, το οποίο ήταν ένα έπαθλο 10.000 λιρών Αγγλίας σε σέξι ρούχα, μια κάρτα μέλους για ένα χρόνο στον κινηματογράφο και το κλαμπ "Rex" και ένα αποκλειστικό συμβόλαιο ενός χρόνου στη "Sun".



Ακολούθησαν πολλά πρωτοσέλιδα σε περιοδικά, μεταξύ των οποίων τα "Nuts", "Zoo" κ.α., όχι όμως και στο "Playboy", καθώς αρνήθηκε τη σχετική πρόταση που της έγινε. Επίσης, κυκλοφόρησαν αρκετά ημερολόγια με αποκαλυπτικές πόζες, ένα εκ των οποίων (το 2007) πούλησε 30.000 αντίτυπα τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.



Το 2008, μαζί με την ατζέντη Τζίνι Μέτρικ, ίδρυσε ένα πρακτορείο μοντέλων, την ίδια χρονιά εξέδωσε ένα μουσικό cd single με τίτλο "Voyeur", ενώ το 2009 ανακοίνωσε πως αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της ως ηθοποιός και πως ήδη ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής στις ΗΠΑ!



Φέτος εξασφάλισε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο ως ηθοποιός, στην ταινία μικρού μήκους "Venus and the Sun", μια κωμική μεταφορά του έργου του Οβίδιου, "Αφροδίτη και Άδωνις".



Παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, δραστηριοποιείται ως ακτιβίστρια για το περιβάλλον και την προστασία των ζώων, ενώ αναπτύσσει και φιλανθρωπική δράση, λαμβάνοντας μέρος σε εκστρατείες ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.



Η ιστορία της με τον Τζο Κόουλ χρονολογείται στη διετία 2005-06 και ήταν ένας ...παράνομος δεσμός, καθώς την ίδια περίοδο ο τότε άσος της Τσέλσι και νυν της Λίβερπουλ διατηρούσε ήδη (από το 2002) σχέση με την μετέπειτα σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Κάρλι Ζάκερ!



Το σκάνδαλο που συνόδεψε αυτή τη σχέση και έγινε πρωτοσέλιδο στα βρετανικά σκανδαλοθηρικά έντυπα, έγινε τον Ιανουάριο του 2006, όταν η Κίλι και ο Τζο βρέθηκαν σε ένα κλαμπ και κάποιος ...τόλμησε να φλερτάρει την Κίλι.



Ο Τζο αντέδρασε και προσπάθησε να χτυπήσει το ..."καμάκι" μετατρέποντας το κλαμπ σε αρένα, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εκείνον, καθώς έφαγε το ξύλο της χρονιάς του και παράλληλα διέρρευσε ο παράνομος δεσμός του! Φυσικά, μετά το επεισόδιο, τόσο ο Κόουλ όσο και η Χέιζελ έκαναν πως δεν τρέχει τίποτα, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.



Ο άνδρας που προκάλεσε το επεισόδιο λέγεται πως ήταν ο προηγούμενος ερωτικός παρτενέρ της Κίλι, ονόματι Λόιντ Μίλερ, ο οποίος είχε προκαλέσει λίγο καιρό νωρίτερα ένα άλλο "σκανδαλάκι" γύρω από την παρτενέρ του, καθώς είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα πικάντικο βιντεάκι στο οποίο το ζευγάρι φαινόταν να κάνει έρωτα!



Απολαύστε την πληθωρική Keeley Hazell στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...