Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Βάλε φωτο του/της πρώην σου για Profile Pic στο Facebook!

Βάλε φωτο του/της πρώην σου για profile pic στο Facebook
Το διάστημα 15-20 Νοεμβρίου που το Facebook γέμισε από καρτούν στις φωτογραφίες προφίλ των Ελλήνων χρηστών που έβαλαν τον αγαπημένο τους παιδικό ήρωα αντί της φωτογραφίας τους πέρασε, αν τελικά όλο αυτό έγινε για τα Δικαιώματα των Παιδιών, ή αποτέλεσε viral ενέργεια εταιρίας ή κάτι άλλο, πιθανότατα δε θα το μάθουμε ποτέ.
Από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου άρχισε να εμφανίζεται στα status των χρηστών του Facebook το μήνυμα:
«Από 20 έως 25 Νοεμβρίου αλλάξτε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ σας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία της πρώην ή του πρώην σας! Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να γίνει της πουτ**** για λίγες μέρες στο Facebook»!
Πολλοί έκαναν update το status τους με το παραπάνω κείμενο, ωστόσο λίγοι τόλμησαν να βάλουν τέτοια φωτογραφία για profile pic στο Facebook, για την ακρίβεια κανείς, με τους περισσότερους και τις περισσότερες να βάζουν τη φωτογραφία κάποιοι διάσημου ή κάποιας διάσημης από το χώρο του τραγουδιού, του κινηματογράφου, του θεάματος γενικότερα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxa
mpourdeeeelo 8a ginei to fb!!

Ανώνυμος είπε...

e kala dn nomizw na to kanoun kai polloi auto.. eidika osoi exoun sxesh hdh ...

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...