Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η αστυνομικίνα με τη Mercedes… που σκανδαλίζει!

Σκανδαλίζει μητέρα αστυνομικίνα που κατηγορήθηκε για ληστεία με βασικό συνεργό συνάδελφό της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και ο οποίος εκτίει ήδη στις φυλακές εικοσαετή ποινή κάθειρξης. Η γυναίκα αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για ψυχική συνδρομή στον ένστολο εραστή της συνελήφθη και προφυλακίστηκε επί μήνες μέχρι να αθωωθεί από τα ποινικά δικαστήρια και με αποτέλεσμα να καταφέρει έτσι να επανέλθει στο αστυνομικό σώμα και να τοποθετηθεί στην ίδια αστυνομική διεύθυνση και στην ίδια πόλη.
Η επιστροφή της κυρίας, όμως, στην αστυνομία παρά είναι ενεργή... καθώς μπαινοβγαίνει στο αστυνομικό μέγαρο, όπου και στεγάζεται η υπηρεσία της με πολυτελή Mercedes που ανήκει σε σεσημασμένο κάτοικο της πόλης. Ο οποίος μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο σε πανηγύρι της περιοχής παρεξηγήθηκε και πυροβόλησε στα πόδια δύο θαμώνες υπό τους ήχους του συγκροτήματος που έπαιζε τραγούδια του αλησμόνητου Τάκη Καρναβά. Ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές, τις οποίες και μόλις τον περασμένο χειμώνα είχε γλυτώσει όταν σ' άλλο περιστατικό μ' άλλους θαμώνες που δεν πλήρωναν το λογαριασμό σε ουζερί, τους είχε πυροβολήσει και αυτούς στα πόδια και στους γλουτούς.
Η εν λόγω αστυνομικίνα για να μη... σκουριάζει η Mercedes και πάει χαμένη, ξεπροβάλλει με το όχημα στην υπηρεσία της και στην αγορά της πόλης, προκαλώντας το κοινό αίσθημα των κατοίκων που γνωρίζουν το παρελθόν της αλλά και τα μπλεξίματα του προφυλακισμένου ιδιοκτήτη.
Πάνω από όλα, όμως, με την κίνησή της προσβάλλει τους συναδέλφους της που αισθάνονται πολύ άβολα στο εντυπωσιακό πέρασμά της.
Βούκινο στην πόλη
Στην πόλη έχει γίνει βούκινο και όπως σ' όλες τις τοπικές κοινωνίες, στους ντόπιους δημιουργούνται συναισθήματα αποδοκιμασίας για τους ανωτέρους της και την... ασυδοσία της αστυνομικίνας που οι προϊστάμενοί της, μεταξύ άλλων, αντί να προτιμήσουν να της αναθέσουν εσωτερικά καθήκοντα, προτιμούν να την ντύνουν με στολή και να την στέλνουν για ελέγχους ως πλήρωμα περιπολικού. Η επιδειξιμανία της γυναίκας, βέβαια, αφού αθωώθηκε ίσως και να είναι το λιγότερο αν αναλογιστεί κανείς τι είχε κάνει ο προφυλακισμένος πρώην συνάδελφος και εραστής της. Ληστείες μεταξύ αυτών και σε πολύ γνωστό τραπεζικό υποκατάστημα. Μάλιστα σε μια περίπτωση για να... τραβήξει τις αστυνομικές δυνάμεις σ' άλλο στόχο, πυροβόλησε κατά αστυνομικού τμήματος και γάζωσε υπηρεσιακό όχημα, έτσι ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει ληστεία σ' άλλο σημείο όπου δεν θα υπήρχαν συνάδελφοί του, αφού όλοι θα είχαν μετακινηθεί εξ αιτίας του εντοπισμού των άγνωστων τότε δραστών που έφθασαν έξω από την πόρτα της αστυνομίας και τράβηξαν όπλα.

Το είδαμε εδώ: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...