Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Εκτός μάχης ο Μπράβο

Εκτός μάχης ο ΜπράβοΈνα ακόμα σημαντικό πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του Σαββατιάτικου (17:15) αγώνα με τον Εργοτέλη, καθώς ο Ραούλ Μπράβο τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός μάχης. 

Τον Χοσέ Χολέμπας αναμένεται να δούμε στο αρχικό σχήμα του Θρύλου στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, καθώς ο Ραούλ Μπράβο τραυματίστηκε στην σημερινή προπόνηση και βγήκε νοκ-άουτ. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των Πειραιωτών κάνουν λόγο για μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον αριστερό δικεφάλο μηριαίο, ενώ το ακριβές διάστημα της απουσίας του από την δράση θα φανεί τα επόμενα 24ωρα όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Την ίδια ώρα ενοχλήσεις αισθάνθηκε στον τετρακέφαλο και ο Κρίστιαν Νέμεθ, έπειτα από μία γονατιά που δέχθηκε κατά την διάρκεια του προγράμματος. Η κατάσταση του σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκτιμηθεί αύριο.

Στον αντίποδα, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που φτάνουν για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, καθώς το αιμάτωμα στην φτέρνα υποχώρησε και δεν αποκλείεται τελικά να τεθεί έστω και την τελευταία στιγμή στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την κρίσιμη εκτός έδρας συνάντηση με τους Κρητικούς.

Όλα καλά με "Τόρο"

Αισθητή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος μπορεί να ακολούθησε και σήμερα για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο απ' αύριο θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να παίξει κανονικά κόντρα στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (13/10, 17:15) με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

O Μέλμπεργκ, του οποίου το αιμάτωμα στην φτέρνα έχει υποχωρήσει εντελώς, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και το οποίο θα συνεχίσει το απόγευμα, όπως και ο Ιμπαγάσα. Ο δεύτερος υποβλήθηκε χθες σε υπερηχογραφικό έλεγχο ο οποίος έδειξε ότι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση ο τραυματισμός του. Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Ρ. Μπράβο. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ομάδας μας που εξέτασε τον ποδοσφαιριστή, είναι ότι πιθανότατα έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού δικεφάλου μηριαίου. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις. Ο Νέμεθ που δέχθηκε μια άμεση πλήξη (γονατιά) κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνεται ενόχληση στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα αξιολογηθεί αύριο.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Εργοτέλη”.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poly kalos fetos!

apo tous ligous pou exoun vgalei ta lefta pou pernoun

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...