Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Γυμνές κολυμβήτριες στην Πεντέλη…

Πεντέλη: Αναστάτωση από γυμνές κολυμβήτριεςΑπίστευτο αλλά απολύτως αληθινό και καυτό! Σε δημόσιο κολυμβητήριο της Πεντέλης, χθες συνέβη το εξής ευτράπελο:

Τρεις νεαρές γυναίκες εμφανίστηκαν ολόγυμνες και βούτηξαν στα νερά της θερμαινόμενης πίσινας, αφήνοντας έκπληκτους τους παρευρισκομένους.

Προκλήθηκε αναστάτωση στο κολυμβήτηριο, ενώ τα τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση έπεσαν βροχή! Κάτοικοι της περιοχής καλούσαν, ζητώντας την άμεση επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να απομακρύνουν τις γυμνές κοπέλες, καθώς όπως είπαν «προκαλείται σκάνδαλο».


Το εντυπωσιακό στην υπόθεση δεν είναι το πλήθος των παραπόνων, αλλά το ότι όταν ο αξιωματικός της Άμεσης Δράσης διαβίβασε το σχετικό σήμα σε περιπολικό της περιοχής για να πάει στο κολυμβήτηριο, δεκάδες αστυνομικοί από περιπολικά και μοτοσικλέτες οι οποίοι άκουσαν περί τίνος πρόκειται, ζήτησαν να προστρέξουν σε ενίσχυση των συναδέλφων τους!

Τελικά οι δυο αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο του συμβάντος, διαπίστωσαν ότι πράγματι οι τρεις κολυμβήτριες ήταν γυμνές και τις κάλεσαν να βγουν έξω, προκειμένου να ντυθούν και έτσι να λήξει η υπόθεση.

Ωστόσο, οι νεαρές αρνήθηκαν να υπακούσουν και συνέχισαν να κολυμπούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...