Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Φώτης- Μαρία Τους έκανε μήνυση η Μιμή Ντενίση. Θρίλερ με την ενδεχόμενη σύλληψή τους!

Μαρία Μπακοδήμου-Φώτης Σεργουλόπουλος
Ένα απόσπασμα της ταινίας «Μικαέλα, ο Γλυκός Πειρασμός» προβλήθηκε στην εκπομπή «Φώτης-Μαρία Live» και προκάλεσε την οργή της Μιμής Ντενίση, η οποία έκανε μήνυση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, ζητώντας την άμεση σύλληψή τους.

UPDATE: Τελικά, οι δύο παρουσιαστές όχι μόνο εμφανίστηκαν ζωντανά στο «Φώτης-Μαρία Live», αλλά ξεκίνησαν την εκπομπή χορεύοντας το «Κελί 33»!




Δεν είναι η πρώτη φορά που προβάλλονται αποσπάσματα της ταινίας του 1974 (υπάρχουν και στο Ίντερνετ), στην οποία η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται σε τολμηρές σκηνές με το ψευδώνυμο Ελένη Ντάνου. Όμως, η Μιμή Ντενίση είχε αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας, απαγορεύοντας την προβολή της — κάτι που οι δύο παρουσιαστές δεν γνώριζαν όταν αποφάσισαν να προβάλλουν ένα πολύ μικρό απόσπασμα στην εκπομπή τους.

Με τη μήνυση που κατατέθηκε, κινήθηκε αυτόματα η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης του γνωστού τηλεοπτικού διδύμου, με αποτέλεσμα ο Φώτης και η Μαρία να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να συλληφθούν. Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιοι σκοπεύουν να βγουν κανονικά στον αέρα στις 17.50 που ξεκινάει το «Φώτης-Μαρία Live», αν φυσικά δεν τους έχουν προλάβει οι αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...