Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δημοφιλής τραγουδίστρια κακοποιεί την κόρη της!

 

 Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες μετά από έντονη διαμάχη που είχε με την κόρη της, εξαιτίας της οποίας , η νεαρή έφυγε από το σπίτι και προς το παρόν αρνείται να επιστρέψει. Η διαμάχη μεταξύ μητέρας και κόρης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό αφού η γνωστή τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον χειροδικεί βάναυσα πάνω στην έφηβη κόρη της. Αρκετό καιρό τώρα η νεαρή μαθήτρια απειλεί τη μητέρα της, αλλά και το υπόλοιπο οικογενειακό περιβάλλον ότι αν δεν αλλάξει τακτική απέναντί της δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα.
Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η έφηβη παραπονιόταν στις παρέες της για την έντονη νυχτερινή ζωή της μητέρας της, την άστατη συμπεριφορά της και συχνά φαινόταν απογοητευμένη από τη σχέση της μαζί της. Η νεαρή μαθήτρια μάλιστα έκρυβε στο σχολείο της για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι ήταν η κόρη της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας και σε ένα πρόσφατο ξέσπασμά της στο φιλικό της περιβάλλον μίλησε για το δράμα που περνά και για την σχέση της με τη μητέρα της.
Η γνωστή τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά της να απλώσει την καριέρα της πέρα από το τραγούδι, φαίνεται να έχει παραμελήσει την κόρη της αντιδρώντας βάναυσα κάθε φορά που η νεαρή μαθήτρια της... ζητιανεύει την προσοχή της. 

Πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...