Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Η ξανθιά Ελενα με τα 740.000 "χτυπήματα"

Η ξανθιά Έλενα από την Πάτρα με τα καυτά βίντεο από τις ερωτικές συνευρέσεις της με τον παρτενέρ της βάζει φωτιές στο Διαδίκτυο και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό!
Τα συγκεκριμένα hot βίντεο ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη και χωρίς καμία υπερβολή έχουν γίνει αντικείμενο... θαυμασμού και πολυποίκιλων σχολίων από χιλιάδες επισκέπτες.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πρώτο βιντεάκι με πρωταγωνίστρια την Έλενα έχει πάνω από 500.000 «χτυπήματα» στο Ίντερνετ, ενώ το δεύτερο πάνω από 230.000, με την τάση να είναι συνεχώς αυξητική.
Πιθανότατα η πρωταγωνίστρια των καυτών βίντεο γνωρίζει την ύπαρξη των δύο βίντεο στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε γνωστό πορνό-site.
Πάντως, όπως προκύπτει από τα βίντεο, αυτά τραβήχτηκαν με τη συναίνεση της Έλενας και όχι εν αγνοία της.
Σε ένα τουλάχιστον βίντεο, η Έλενα φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά... ότι βιντεοσκοπείται από τον ερωτικό της παρτενέρ και μάλιστα την ώρα της σεξουαλικής πράξης (όταν κάνει στοματικό έρωτα). Στο άλλο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπό της, όμως στις «πιάτσες» στα Ζαρουχλέικα, όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για εκείνη!
Με αποτέλεσμα το σχετικό σάλο που έχει ξεσπάσει και τα κους κους να δίνουν και να παίρνουν.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Παράδοση με... επιτυχίες στα ερωτικά βίντεο

Στα πιο γνωστά sites πορνό του διαδικτύου υπάρχουν τουλάχιστον δέκα ερασιτεχνικά βίντεο με «θέματα» από την Δυτική Ελλάδα, και όλα είναι ερασιτεχνικά! Με πρώτο το «suzi patra» το περιβόητο βιντεάκι που είναι γυρισμένο... μέσα σε λεωφορείο και πλέον... σχεδόν οι πάντες το έχουν δει! Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις οι πρωταγωνίστριες δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τη βιντεοσκόπηση (όπως και σε αυτήν της φοιτήτριας από το Ρίον που βιντεοσκοπείται ενώ έχει ερωτική περίπτυξη με δύο άνδρες - νεαρούς μάλλον φοιτητές) και το κινητό τηλέφωνο - κάμερα, έχει τοποθετηθεί... στο καλοριφέρ! Το ίδιο συμβαίνει και με νεαρή ξανθιά με μπούκλες η οποία βιντεοσκοπείται ενώ έχει ερωτική περίπτυξη σε κρεβάτι και μάλιστα δεν φαίνεται καν το πρόσωπό της παρά μόνο η πλάτη της και τα οπίσθιά της! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και το πρώτο βίντεο από το Αγρίνιο (με πρωταγωνίστριες τις παντρεμένες) έκανε θραύση στο Διαδίκτυο! Πρόσφατος είναι ο σάλος στα λημέρια των άτακτων παντρεμένων κυριών του Αγρινίου, από ένα ροζ βίντεο με σεξουαλικά όργια που κυκλοφόρησε στο. Διαδίκτυο!
Το βίντεο τραβήχτηκε από κινητό ενώ πρωταγωνιστές είναι παντρεμένες κυρίες και νεαρά αγόρια, σε γνωστό μπαρ στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...