Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Χρύσα Δρακάκη-Ευγενία Γκιζέλη: Δύο sexy girls που κόβουν την ανάσα

Χρύσα Δρακάκη-Ευγενία Γκιζέλη: Δύο sexy girls που κόβουν την ανάσα 

 Η Χρύσα Δρακάκη και η Ευγενία Γκιζέλη είναι δύο σεξοβόμβες που σου κόβουν την ανάσα με μια μόνο ματιά. Οι δύο τους γνωρίστηκαν πέρυσι στα Playmate και από τότε έχουν γίνει αχώριστες. 


Η Χρύσα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κολλητή της «Όταν γνώρισα την Ευγενία μου φάνηκε σκέτο τρένο και μετά από λίγο καιρό επιβεβαιώθηκα. Είναι εντελώς παλαβή. Με την Ευγενία μπορεί να τσακωνόμαστε συχνά αλλά παραμένουμε αγαπημένες». Τι είναι αυτό όμως που εκνευρίζει την Ευγενία στην Χρύσα; «Μου την σπάει πολύ επειδή είναι επιπόλαιη. Μέχρι το βράδυ μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη πέντε φορές. Όταν τσακωνόμαστε μου κωλοτρίβεται για την συγχωρέσω». Και οι δύο τους είναι αντρικά πρότυπα αφού η μια είναι μελαχρινή και η άλλη ξανθιά. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να της πλησιάσει κάποιος αφού με τις ψηλοτάκουνες γόβες ξεπερνούν το 1,90. Η Ευγενία λέει πως αν της αρέσει κάποιος θα του το δείξει ενώ η Χρύσα θα τολμήσει να του κλείσει το μάτι για να του δώσει το πράσινο φως.

  
 

Πηγή:Max

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...