Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Υψηλές πτήσεις η Εθνική στο MEGA

Καθήλωσε τους τηλεθεατές ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με την Λετονία που μετέδωσε το MEGA την Παρασκευή (8/10) το βράδυ.
Από τις 21.00 που ξεκίνησε η εκπομπή «Πάμε Euro» μέχρι και αργά το βράδυ η τηλεθέαση κυμάνθηκε πάνω από 30% (31,6%), ενώ την στιγμή του ματς έφτασε και πάνω από 40%. Μάλιστα στα κοινά 15-44 η τηλεθέαση στο σύνολο κυμάνθηκε στο 34,4%.


Εν τω μεταξύ σε ζωντανή μετάδοση το MEGA θα καλύψει τον σημαντικό αγώνα του ομίλου της Εθνικής Ισραήλ- Κροατία το Σάββατο (9/10) στις 22.00.

Συνέχεια την Τρίτη με Ελλάδα - Ισραήλ
Η Εθνική Ελλάδος έχει ξανά ...ραντεβού στο MEGA, την Τρίτη (12/10) στο δρόμο για την πρόκριση στο EURO 2012.
Από τις 21:00 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Στις 21.45 απευθείας από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα μεταδοθεί το ματς Ελλάδα - Ισραήλ. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο», με δηλώσεις του Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και με ειδική ανάλυση των κρίσιμων φάσεων του ματς της Ελλάδας.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...