Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

«Νίκη με Ολυμπιακό, αλλιώς...»

«Νίκη με Ολυμπιακό, αλλιώς...» Ο Νικόλας Πατέρας θέλει να δει και πάλι την ομάδα που πήρε το νταμπλ, όπως τόνισε σε Νιόπλια, Αντωνίου και Φρέιτας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα μιλήσει με τους παίκτες σήμερα ή αύριο: «Νικήστε τον Ολυμπιακό αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου», θα είναι το μήνυμα του.


Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων πήγε χθες στην Παιανία και αφού μίλησε με τον Νίκο Νιόπλια στη συνέχεια ανέφερε στον προπονητή του τριφυλλιού, αλλά και στους Αντωνίου – Φρέιτας να σφίξουν τα λουριά: «Θέλω να δω και πάλι την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό που είδα στο ντέρμπι δεν ήταν ομάδα και μου ήρθε να κλείσω την τηλεόραση από τα νεύρα μου. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη, με τρομερή χαλάρωση κι έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας. Η ΑΕΚ έπαιζε με τα δεύτερα και μας νίκησε με το πάθος της, ενώ οι δικοί μας ακριβοπληρωμένοι παίκτες περπατούσαν».

Ο Πατέρας τόνισε στον Ελληνα τεχνικό, στον διευθυντή ποδοσφαίρου, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες: «Σφίξτε τα λουριά, πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί, ανεξάρτητα από ονόματα και θα έχετε τη στήριξη της διοίκησης. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποδίδει με βάση την αξία του ρόστερ του. Δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία».

Ο Νικόλας Πατέρας θα μιλήσει σήμερα ή αύριο στους παίκτες και θα τους στείλει ξεκάθαρο μήνυμα: ««Νικήστε τον Ολυμπιακό αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου».

Πηγή:gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...