Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Άνοιξε λογαριασμό ο Ντιόγκο

Άνοιξε λογαριασμό ο ΝτιόγκοΤο πρώτο του γκολ με την φανέλα της Φλαμένγκο σημείωσε ο Ντιόγκο, ο οποίος χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του στον αγώνα με την Κορίνθιανς, που έληξε 1-1 (videos). 

Ο 23χρονος στράικερ, Ντιόγκο Λουΐς Σάντο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, με κεφαλιά στο 48' ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Ρονάλντο, λίγο μετά το ημίωρο στο "Engenhão".

Στο 31' λοιπόν ο Μπρούνο Σέζαρ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ρονάλντο, ο οποίος έσπασε το τεχνητό οφ-σάιντ και φυσικά μέσα στην περιοχή δεν συγχώρεσε την αδράνεια της άμυνας και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Timão.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Φλαμένγκο κέρδισε κόρνερ από αριστερά και το εκτέλεσε ο Μαρκίνιος, ο οποίος στην ανάπαυλα αντικατέστησε τον Ντέιβιντ.

Στο πρώτο δοκάρι ο Ρενάτο πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ντιόγκο ήταν στην σωστή θέση, αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 55' οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, καθώς ο Μπρούνο Σέζαρ εκτέλεσε μακρινό φάουλ απευθείας και η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Μαρσέλο Λόμπα.

Ο Ντιόγκο αντικαταστάθηκε στο 74' από τον Βαλ Μπαϊάνο, ενώ το σκορ δεν άλλαξε μέχρι ο τέλος, έτσι η Κορίνθιανς δεν κατάφερε να περάσει μόνη στην κορυφή και με αυτόν τον βαθμό έπιασε στην 1η θέση τις Κρουζέιρο και Φλουμινένσε.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Μαρσέλο Λόμπα, Λέο Μούρα, Ουέλιντον, Ρονάλντο Ανζελίμ, Ζουάν, Κλαούντιο Μαλντονάδο, Ουΐλιανς (62' Κορέα), Ντιόγκο (74' Βαλ Μπαϊάνο), Ντιέγκο Μαουρίσιο, Ντέιβιντ (46' Μαρκίνιος).
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Ζούλιο Σέζαρ, Αλεσάντρο, Τσικάο, Ουΐλιαμ, Ρομπέρτο Κάρλος, Ραλφ, Ζουσιλέι, Ελίας (88' Ματίας Ντεφεντερίκο), Μπρούνο Σέζαρ (75' Παουλίνιο), Ιάρλεϊ (75' Ντανίλο), Ρονάλντο.

Δείτε το Φλαμένγκο - Κορίνθιανς 1-1



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kourada diogo stay home

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...