Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μιχάλης Ζαμπίδης: "Στόχος είναι η νίκη και μόνο η νίκη"

Ο Ελληνας πρωταθλητής του kick-boxing, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, δίνει το «παρών» στο Κ-1 ΜΑΧ και στο μυαλό του υπάρχουν μόνον οι νίκες. Στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας ανάμεσα στους 16 καλύτερους αθλητές του πλανήτη. Είναι όμως αποφασισμένος και καλά προετοιμασμένος να «πολεμήσει» για την κατάκτηση της πολύτιμης ζώνης.


Σήμερα, στη μακρινή Σεούλ θα δώσει την πρώτη μάχη για την πρόκριση στην τελική οκτάδα. Αντίπαλος του «Iron Mike» θα είναι ο 22χρονος Ολλανδομαροκινός Chahid «The Pitbull» Oulad El Hadj (κατέχει ένα ρεκόρ 35 νικών και 12 νοκ άουτ σε 52 επαγγελματικούς αγώνες).
«Είναι τιμή και μεγάλη πρόκληση να αγωνίζομαι ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη. Είμαι έτοιμος ώστε να μπορέσω την Κυριακή να έχω τη μέγιστη απόδοση για το θετικό αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι νίκη και μόνο νίκη. Είχα μια πολύ καλή προετοιμασία. Τα υπόλοιπα αφού χτυπήσει το καμπανάκι! Για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι αγωνίζεται εκτός έδρας και δεν θα υπάρχει η υποστήριξη από την κερκίδα απάντησε: «Οταν αγωνίζομαι μπροστά σε Ελληνες, η ενέργεια και η υποστήριξη είναι σαφώς μεγαλύτερη. Ομως, έπειτα από τόσα χρόνια και αγώνες στις μεγαλύτερες αρένες του κόσμου έχω μάθει να συγκεντρώνομαι και να μη με αποσπά οτιδήποτε αρνητικό από τον στόχο μου.»

Πηγή: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...