Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Το "κουνελάκι" που ερωτεύτηκε το Γρηγόρη

Το απίστευτο χιούμορ και η γοητεία του Γρηγόρη εντυπωσίασαν τα «κουνελάκια» του Χιου Χέφνερ, που ήθελαν να γνωρίσουν καλύτερα τον Έλληνα παρουσιαστή. 

Η συνέντευξη με το μεγιστάνα εκδότη έκρυβε πολλές εκπλήξεις, καθώς ο Χιου δεν του έκρυψε τίποτα και όχι μόνο ήταν αποκαλυπτικότατος στη συζήτησή τους, αλλά του γνώρισε και τα «κουνελάκια» του, που έχουν κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο με τις φωτογραφήσεις τους σε περιοδικά.



Θραύση όμως έκανε και ο δικός μας Γρηγόρης, που εντυπωσίασε τις καλλονές και θέλησαν να μάθουν από εκείνον περισσότερα για την Ελλάδα. Μάλιστα, ένα από τα πιο άτακτα κορίτσια του Χιου, μια κατάξανθη καλλονή, τον είχε σε στενό «μαρκάρισμα».

Όσο κι αν ο τζέντλεμαν Γρηγόρης προσπαθούσε να την αποφύγει -βλέπετε, είναι δεσμευμένο παιδί, τόσο εκείνη είχε βάλει τα μεγάλα μέσα για να τον γοητεύσει. Και μπορεί ο παρουσιαστής να της γύρισε ευγενικά την πλάτη, αλλά εκείνη έβαλε λυτούς και δεμένους για να μάθει το κινητό του τηλέφωνο. Από εκείνη τη στιγμή τα μηνύματα πέφτουν βροχή. Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να «απειλεί» ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να τα πουν από κοντά!
Φωτιά στα μπατζάκια του παρουσιαστή, που μόλις τα ξανάφτιαξε με τη Νάντια και απ’ ό,τι λέγεται σκέφτεται σοβαρά να νοικοκυρευτεί. Προς το παρόν το αντιμετωπίζει με χιούμορ, αλλά κατά βάθος τρέμει το φιλοκάρδι του μην τυχόν το «κουνελάκι» εμφανιστεί στην Αθήνα.

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...