Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Νέοι εξωσυζυγικοί μπελάδες για Beckham

Φαίνεται ότι έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα ο άσος του ποδοσφαίρου David Beckham, να κατηγορείται ότι έχει εξωσυζυγικές σχέσεις... 

Η Sherry Shabani γνωστή κοσμηματοπώλης του Χόλιγουντ, είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών και σύμφωνα με δημοσιεύματα,ο σύζυγος Shabani είχε μια φιλονικία με τον Beckham έξω από το σχολείο των παιδιών τους , τον περασμένο Μάιο.
Ο σύζυγος Shabani υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής διατηρούσε παράνομη σχέση με την γυναίκα του, Shery Shabani
Η Sheryαρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του συζύγου της και δηλώνει μάλιστα ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Victoria Beckham, λόγω του ότι τα παιδιά τους πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.
Η Shabani μάλιστα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο σύζυγό της. Όμως ο ίδιος δεν έπαψε να ενοχλεί τη γυναίκα του. Τον περασμένο Αύγουστο αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι Shabani, λόγω τσακωμού του ζεύγους.
Στις ερωτήσεις των αστυνομικών ο σύζυγος δήλωσε εξοργισμένος που η γυναίκα του δεν παραδέχεται την εξωσυζυγική της σχέση με τον David Beckham.
Η ιστορία αυτή έρχεται στο φως της δημοσιότητας δέκα μέρες μετά τους ισχυρισμούς μιας πόρνης, της Irina Nici, ότι έχει κοιμηθεί εφτά φορές με τον Beckham.
Άνθρωπος από το περιβάλλον του Beckham, δήλωσε πως το περιστατικό με τον απατημένο άντρα, είναι άλλη μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας...

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...